Søg
Close this search box.

Arkivopbevaring

Flyttefirma Danmark kan også opbevare arkivmateriale, vi har speciel designet containere til arkivopbevaring.Mange virksomheder benytter vores arkivopbevaring til opbevaring af årsregnskaber og andet arkivmateriel der SKAL gemmes, men ikke nødvendigvis optage dyr huslejeplads på kontoret eller i virksomheden.

Har man brug for at komme til sine papirer, så er dette naturligvis muligt. Oven i det kan vi tilbyde en service ved både konkurssager og ved firmaregnskaber, hvor vi løbende – og naturligvis efter aftale destruerer forældede årgange på fortrolig vis.

Gratis tilbud

Der er flere muligheder for at få et gratis tilbud, vores konsulenter kommer gerne ud og giver et gratis tilbud på flytning samt opbevaring, I er selvfølgelig også velkommen til at udfylde vores formular i menuen til højre, vi vil herefter vende tilbage med en pris indenfor 24 timer eller I kan ringe til os på tlf. 42 75 75 75

Hos Flyttefirma Danmark er vi overbevist om at du vil finde vores tilbud meget attraktivt, når pris og kvalitets sammenlignes er vores niveau i en klasse for sig selv.

Nedenstående kan du læse om hvad vi præcist kan tilbyde dig indenfor opbevaring.

Prisgaranti og første måned gratis

Hos Flyttefirma Danmark ved vi, at vi normalt tilbyder den laveste pris på opbevaring af indbo i Danmark. For at sikre dette fremover tilbyder vi PRISGARANTI på vores opbevaring.

Skulle du mod forventning finde en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi prisen og giver vi dig yderligere 10% rabat. Derved sikrer vi, at du altid får markedets billigste pris.

Denne prisgaranti forudsætter dog at følgende kriterier er opfyldt:

1. Det konkurrerende tilbud skal være fra en “lokal” operatør i samme område.

2. Det konkurrerende tilbud skal omhandle et identisk produkt.

3. Det konkurrerende tilbud skal kunne fremvises skriftligt.

Yderligere tilbyder vi første måned gratis uanset mængden af indbo, eneste kriterium er at indbo står minimum to måneder på vores lager.

Professionelt indpakket samt gratis flyttekasser

Vælger I vores service, bliver alt indbo pakket nænsomt ind i møbeltæpper samt bølgepap, dette er uden ekstra beregning. Herefter er indbo placeret i en speciel bygget møbelcontainer, denne container bliver så forseglet så indboet ikke bliver udsat for støv og snavs.

Flyttefirma Danmark har Danmarks største udvalg af møbelbeskyttelse klik på nedenstående link og se vores udvalg.

Udvalg af møbelbeskyttelse klik her

Vores professionelle flyttefolk med flere års erfaring er oplært til at pakke indbo i containerne så det fylder mindst muligt, dette bevirker at du hos altid får den billigste opbevaring pakket på den mest forsvarlige måde.

Som ekstra service hos Flyttefirma Danmark tilbyder vi gratis leje af kvalitets flyttekasser, disse kvalitetskasser kan stå stablet oven på hinanden i meget lange perioder uden at tage skade.

Moderne faciliteter

Flyttefirma Danmark råder over mere end 3000 m2 lagerplads. Vores lagerhaller er fugt/varme styret, ydermere er vores haller tyverisikret og indhegnet, så sikkerheden er i top. Dine containere bliver elektronisk registreret i vort lagersystem, dette sikrer dine møbler og de bliver ikke blandet med andres møbelopbevaring.

Hos os vil det altid være muligt, efter aftale, at komme og se til sin møbelopbevaring i dagtimerne mod et mindre gebyr.

Gratis udlån af trailer

Vi tilbyder udlån af gratis trailer, til de kunder der selv ønsker, at indlevere deres bohave på vort lager.

Vi gør dog opmærksom på at man skal have trailer kørekort for at benytte disse.