Søg
Close this search box.

Container opbevaring

Container opbevaring er altid at fortrække frem for opbevaring i lagerrum, da det håndteres et minimum af gange, og hvert et løft eller flytning er en risikofaktor for skader på godset. Priser ved containere opbevaring er ofte væsentligt billigere end ved traditionelt leje af lagerrum, da vi kan stable containerne og derved maksimalt udnytte vores lager kapacitet.

Der er flere muligheder for at få et gratis tilbud, vores konsulenter kommer gerne ud og giver et gratis tilbud på flytning samt opbevaring, I er selvfølgelig også velkommen til at udfylde vores formular i menuen til højre, vi vil herefter vende tilbage med en pris indenfor 24 timer eller I kan ringe til os på tlf. 42 75 75 75

Hos Flyttefirma Danmark er vi overbevist om at du vil finde vores tilbud meget attraktivt, når pris og kvalitets sammenlignes er vores niveau i en klasse for sig selv.

Nedenstående kan du læse om hvad vi præcist kan tilbyde dig indenfor opbevaring.

Prisgaranti og første måned gratis

Hos Flyttefirma Danmark ved vi, at vi normalt tilbyder den laveste pris på opbevaring af indbo i Danmark. For at sikre dette fremover tilbyder vi PRISGARANTI på vores opbevaring.

Skulle du mod forventning finde en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi prisen og giver vi dig yderligere 10% rabat. Derved sikrer vi, at du altid får markedets billigste pris.

Denne prisgaranti forudsætter dog at følgende kriterier er opfyldt:

1. Det konkurrerende tilbud skal være fra en “lokal” operatør i samme område.

2. Det konkurrerende tilbud skal omhandle et identisk produkt.

3. Det konkurrerende tilbud skal kunne fremvises skriftligt.

Yderligere tilbyder vi første måned gratis uanset mængden af indbo, eneste kriterium er at indbo står minimum to måneder på vores lager.

Professionelt indpakket samt gratis flyttekasser

Vælger I vores service, bliver alt indbo pakket nænsomt ind i møbeltæpper samt bølgepap, dette er uden ekstra beregning. Herefter er indbo placeret i en speciel bygget møbelcontainer, denne container bliver så forseglet så indboet ikke bliver udsat for støv og snavs.

Flyttefirma Danmark har Danmarks største udvalg af møbelbeskyttelse klik på nedenstående link og se vores udvalg.