Søg
Close this search box.

Erhvervsflytning for virksomheder i Odense og på Fyn

Professionel erhvervsflytning på Fyn og i Odense med Flyttefirma Danmark

Hvis dit firma planlægger at flytte hele virksomheden, et kontor, et arkiv eller blot nogle få møbler i bygningen så har man brug for en troværdig og professionel partner. Når der er tale om et stort projekt, kræver det mere end blot en standard tilgang. Man har her brug for øvede og erfarne teams til at udtænke en effektiv løsning, og det får man, når man vælger Flyttefirma Danmark.

Erhvervs- og kontorflytning med Flyttefirma Danmark som leverandør betyder, at man får en skræddersyet flytteløsning, som er tilpasset netop Deres behov. Flyttefirma Danmark holder konstant tilsyn under hele flytningen, og står for den praktiske planlægning. 

Flytteprocessen bliver nøje planlagt og udføres hurtigt og effektivt. På denne måde sikre vi, at Deres medarbejdere kan koncentrere sig om deres arbejde under flytningen, og driftstabet vil derfor være på et minimum.

Hos Flyttefirma Danmark er service og troværdighed to vigtige parametre, derfor udsteder vi altid en ordrebekræftelse, når en ordre er afgivet, og vi afsender altid pakkeinstruktioner/flyttefolder inden opgaven påbegyndes.

Står I overfor en erhvervsflytning, kan I kontakte os helt uforpligtende, en af vore flyttekonsulenter vil så hjælpe jer med den bedste løsning.

Bestil et gratis og uforpligtende tilbud på din erhvervsflytning her

Du kan kontakte os via telefon på 42 75 75 75  eller via e-mail på info@flyttefirmadanmark.dk

Intern flytning

Ned- & Udpakning

Opbevaring af møbler

Erfarne flyttefolk

Erhvervsflytning på en timepris

Flere og flere af vores kunder vælger at få flyttet virksomheden på vores timepris. Her betaler man for de antal timer der bliver brugt og ikke mere. Flyttefirma Danmark har meget strenge kvalitetskrav samt en meget høj service, og da Flyttefirma Danmarks timepris er blandt de mindste i branchen, så kan det være en meget lukrativ måde at få flyttet sin virksomhed på.

Klik her for timepriser for erhvervsflytning

Sikkerhed for kvalitet i Jeres erhvervsflytning

Som en sikkerhed for Jeres virksomhed, så har vi her kort ridset nogle af de ting op, I får med i pakken når I bestiller en erhvervsflytning fra Flyttefirma Danmark.

  • Professionelle flyttefolk i Flyttefirma Danmarks uniform
  • Pakkeinstruktioner i god tid inden flytningen påbegyndes
  • Praktisk planlægning af nedpakning samt opmærkning af indbo og arbejdsplads
  • Oplæring i nedpakning, opmærkning med labels af indbo samt opmærkning af hver enkelt arbjdsplads
  • Ordrebekræftelse ved ordregivning
  • Specielt udstyr for flytning af serverskabe, kopimaskiner, pengeskabe etc.


📞 Du er altid velkommen til at kontakte vores erfarne konsulenter, som kan hjælpe dig med at besvare eventuelle spørgsmål omkring din erhvervsflytning og give dig en uforpligtende pris. Ring til os på telefon 42 75 75 75 for at tale med en flyttekonsulent.

📧 Du er også velkommen til at sende os en mail på info@flyttefirmadanmark.dk

Klik her og hent et gratis og uforpligtende tilbud på din erhvervsflytning fra Flyttefirma Danmark.

Skal vi kontakte dig?

Vi flytter hele Danmark

Flyttefirma Danmark flytter dagligt i hele Danmark

Nyt domicil for virksomhed?

Skal i til og flytte til en helt ny adresse? Vi er klar med råd og vejledning. Vi indgår som en naturlig del af planlægningsprocessen.

Kommuner og Amter

Vi har flyttet for det offentlige i en lang årrække. Vi har fleksibiliteten, som der oftest kræves, når tingene skal gå stærkt.

Intern flytning In-house

Vi har de nyeste udstyr til også at lave tunge løft, så der er stort set ingen begrænsning. Det er vigtigt at komme hurtig på plads igen, så der ikke spildes for meget tid.

Vi sørger for dækningen

All Risk forsikring

Vi aflægger gerne et kundebesøg hvor vi Ved alle erhvervsflytninger er vi behjælpelige med at tegne en All Risk forsikring af særligt værdifuldt udstyr