Flytning til Belgien

Flytning til Belgien så er Flyttefirma Danmark det rigtige valg

Står I og skal flytte til Belgien så vil du hurtigt finde ud af at Flyttefirma Danmark er en seriøs partner og har en stor ekspertise i at varetage sådanne flytninger.

Belgien er et land vi kender rigtig godt, her er det utroligt vigtigt at der er styr på lovgivning og vejskatter. Vor erfaring med ture til Belgien og specielt Bruxelles bevirker, at vi i planlægningen ved hvor vi kan nedsætte vores omkostninger og derved tilbyde en favorabel pris på flytningen.

Derudover er det Flyttefirma Danmarks overbevisning, at vi prismæssigt er en af de billigste spillere indenfor kvalitetsflyttefirmaer, og da en flytning til udlandet hurtigt kan blive en omkostelig affære, vil et gratis tilbud fra Flyttefirma Danmark helt sikkert være en god løsning.

En international flytning skal planlægges anderledes og skiller sig klart ud fra en almindelig flytning. Der er selvfølgelig tale om en større afstand, vejskatter, toldpapirer og sprogbarrierer. Derudover skal man have forsikringerne i orden da der er andre regler udenfor Danmarks grænse. Alt dette har Flyttefirma Danmark styr på og vi har opbygget en erfaring der gør, at I som kunde trygt kan bestille en international flytning hos os.

Bestil et gratis og uforpligtende tilbud hos Flyttefirma Danmark

Da en international flytning kræver en del mere planlægning, så vil man som kunde blive tilknyttet en fast konsulent, dette giver en større tryghed og man får hurtigt svar på sine spørgsmål.

En international flytning er forbundet med en masse papirer og formularer, derudover er der altid en masse andre opgaver der skal klares, såsom job, skole, arbejde og afrejse. Hos Flyttefirma Danmark ønsker vi, at give Dem sikkerhed for en god service og en gnidningsfri flytning. Dette bevirker, at De kan koncentrere dem og tage vare om "alt det andet".

Flyttefirma Danmark har stor erfaring i internationale flytninger, og uanset hvor De vælger at flytte hen vil vi som regel altid være på hjemmebane. Alene indenfor de sidste måneder har vi været i lande såsom Frankrig, Spanien, Grækenland, Tyskland, Irland, England, Sverige og Norge.

Ønsker De at flytte til destinationer udenfor Europa klarer vi selvfølgelig også dette.

Opbevaring af indbo

Skal man udstationeres i en kortere eller længere periode, eller ved man at udlandsopholdet kun er for en periode. Så står Flyttefirma Danmark gerne for at opbevare jeres indbo på en forsvarlig og sikker måde.

Øvrig info

Klik på tjekliste for international flytning og få en brugbar huskeliste.

Kort landefakta vedr. Belgien

Hovedstad: Bruxelles (fransk) / Brussel (nederlandsk)
Areal: 32.545 km2 (Danmark 43.043 km2)
Indbyggertal: 11,1 mio. (2012)
Sprog: Nederlandsk er officielt sprog i
regionen Flandern i nord (6,3 mio. indbyggere), mens fransk er officielt sprog i
regionen Vallonien i syd (3,5 mio. indbyggere). I få kommuner med godt 70.000
indbyggere i den østlige del af Vallonien er det officielle sprog tysk. I
regionen Bruxelles/Brussel (+1 mio. indbyggere) er både fransk og nederlandsk
officielle sprog, men mere end 80 % er reelt fransksprogede. Næsten 25 % af
Bruxelles befolkning er udlændinge.
Religion: Stat og kirke er formelt adskilt. Hovedparten af
belgierne er katolikker, men den katolske kirkes indflydelse har været aftagende
i de senere år.