Flytning til Finland

Flytning til Finland så er Flyttefirma Danmark det rigtige valg

Står I og skal flytte til Finland så vil du hurtigt finde ud af at Flyttefirma Danmark er en seriøs partner og har en stor ekspertise i at varetage sådanne flytninger.

Vi kender til Finland og kender vigtigheden i at planlægge en sådan flytning. Vor erfaring med ture til Finland og specielt Helsinki bevirker, at vi i planlægningen ved hvor vi kan nedsætte vores omkostninger og derved tilbyde en favorabel pris på flytningen.

Derudover er det Flyttefirma Danmarks overbevisning, at vi prismæssigt er en af de billigste spillere indenfor kvalitetsflyttefirmaer, og da en flytning til udlandet hurtigt kan blive en omkostelig affære, vil et gratis tilbud fra Flyttefirma Danmark helt sikkert være en god løsning.

En international flytning skal planlægges anderledes og skiller sig klart ud fra en almindelig flytning. Der er selvfølgelig tale om en større afstand, vejskatter, toldpapirer og sprogbarrierer. Derudover skal man have forsikringerne i orden da der er andre regler udenfor Danmarks grænse. Alt dette har Flyttefirma Danmark styr på og vi har opbygget en erfaring der gør, at I som kunde trygt kan bestille en international flytning hos os.

Bestil et gratis og uforpligtende tilbud hos Flyttefirma Danmark

Da en international flytning kræver en del mere planlægning, så vil man som kunde blive tilknyttet en fast konsulent, dette giver en større tryghed og man får hurtigt svar på sine spørgsmål.

En international flytning er forbundet med en masse papirer og formularer, derudover er der altid en masse andre opgaver der skal klares, såsom job, skole, arbejde og afrejse. Hos Flyttefirma Danmark ønsker vi, at give Dem sikkerhed for en god service og en gnidningsfri flytning. Dette bevirker, at De kan koncentrere dem og tage vare om "alt det andet".

Flyttefirma Danmark har stor erfaring i internationale flytninger, og uanset hvor De vælger at flytte hen vil vi som regel altid være på hjemmebane. Alene indenfor de sidste måneder har vi været i lande såsom Frankrig, Spanien, Grækenland, Tyskland, Irland, England, Sverige og Norge.

Ønsker De at flytte til destinationer udenfor Europa klarer vi selvfølgelig også dette.

 

Opbevaring af indbo

Skal man udstationeres i en kortere eller længere periode, eller ved man at udlandsopholdet kun er for en periode. Så står Flyttefirma Danmark gerne for at opbevare jeres indbo på en forsvarlig og sikker måde.

 

Øvrig info

Klik på tjekliste for international flytning og få en brugbar huskeliste.

 

Kort Fakta vedr. Finland

Finland kaldes også for 'de tusind søers land' idet hele 10 % af Finland består af indsøer og elve. Landet har også store skovområder som dækker næsten to tredjedele af arealet, og kun godt 6 % af Finlands areal er dyrkbart.

Finland har knap 5,5 millioner indbyggere hvoraf cirka 1 million bor i området i og omkring hovedstaden Helsinki.

Der bor en betydelig svensksproget minoritet i Finland, og derfor er både finsk og svensk officielle sprog.

Finland er en republik. Præsidenten, som vælges direkte af folket, har en reel magt hvad udenrigspolitikken, EU-politikken og større militære beslutninger angår. I alle øvrige anliggender er Riksdagen landets højeste myndighed.

Finland er medlem af EU og har euroen som valuta. Landet er ikke medlem af NATO.

Skovindustri, teknologiproduktion og metalindustri er Finlands vigtigste indtægtskilder. Finland er verdens største producent af mobiltelefoner.

BNP pr. indbygger er 27.300 euro (2006).

Samlet areal 338.440 km2
Landareal 303.898 km2
Søer og elve 34.534 km2
Dyrkbart areal og haver

22.805 km2
Skov 227.767 km2
Største sø Saimaa 1.377 km2
Højeste punkt Halti, Halditjåkko (Haldefjäll) 1.324 m
Kystlinje, fastlandet 6.308 km
Gennemsnitstemperatur Helsinki (2006) januar -3,6° C

juli 18,9° C

Nedbørsmængde Helsinki (2005) 648 mm
Befolkning 1. januar 2012 5.401.267
Befolkningstæthed 1. januar 2012

17,9 indbyggere/km2
Befolkning, hovedstaden 1. januar 2013 1.075.014 indbyggere (Helsinki inkl. forstæder) 1

Nationaldag 6. december (Selvstændighedsdagen)

 

Styreform Republik
Parlament Eduskunta (Riksdagen) (200 pladser)
Medlemskab af EU Siden 1. januar 1995
Medlemskab af NATO Nej
Statsoverhoved (marts 2012) Præsident Sauli Niinistö
Regeringsleder (juni 2011) Statsminister Jyrki Katainen (Kokoomus/Samlingspartiet)
Valuta Euro
Officielt netsted www.finland.fi
Officielt sprog Finsk og svensk