Flytning til Italien

Flytning til Italien så er Flyttefirma Danmark det rigtige valg

Står I og skal flytte til Italien eller fra Italien til DK så vil det glæde os at varetage sådan en flytning. Når man skal booke en international flytning, så er det af yderste vigtighed at man bruger et firma der har en høj ekspertise i sådanne flytninger.

Vi har på det sidste haft mange ture til Italien, det er her af meget stor vigtighed at ruteplanlægning, færgeruter, vejskatter samt trafik bliver udført på den bedst mulige måde. Vor erfaring med ture til Italien bevirker, at vi i planlægningen ved hvor vi kan nedsætte vores omkostninger og derved tilbyde en favorabel pris på flytningen.

En flytning til udlandet hurtigt kan blive en omkostelig og rodet affære, det er derfor vores helt klare overbevisning, at et gratis tilbud fra Flyttefirma Danmark vil være en rigtig god idé.

En international flytning skal planlægges anderledes og skiller sig klart ud fra en almindelig flytning. Der er selvfølgelig tale om en større afstand, vejskatter, toldpapirer og sprogbarrierer. Det er også utroligt vigtigt, at have forsikringerne i orden da der er helt andre regler udenfor Danmarks grænse. Vi giver det fulde overbilk omkring forsikringer, forsikringssum, selvrisiko etc., det vil sige, der kommer ikke pludselige ekstra omkostningerat på flytningen, derfor kan I som kunde trygt kan bestille en international flytning hos os.

Bestil et gratis og uforpligtende tilbud hos Flyttefirma Danmark

Da en international flytning kræver en del mere planlægning, så vil man som kunde blive tilknyttet en fast konsulent, dette giver en større tryghed og man får hurtigt svar på sine spørgsmål.

En international flytning er forbundet med en masse papirer og formularer, derudover er der altid en masse andre opgaver der skal klares, såsom job, skole, arbejde og afrejse. Hos Flyttefirma Danmark ønsker vi, at give Dem sikkerhed for en god service og en gnidningsfri flytning. Dette bevirker, at De kan koncentrere dem og tage vare om "alt det andet".

Flyttefirma Danmark prøver hele tiden på, at udbygge vores erfaring indenfor internationale flytninger, dette kommer altid vores kunder til gode.

Ønsker De at flytte til destinationer udenfor Europa klarer vi selvfølgelig også dette.

 

Opbevaring af indbo

Skal man udstationeres i en kortere eller længere periode, eller ved man at udlandsopholdet kun er for en periode. Så står Flyttefirma Danmark gerne for at opbevare jeres indbo på en forsvarlig og sikker måde.

 

Øvrig info

Klik på tjekliste for international flytning og få en brugbar huskeliste.

 

Fakta geografi

Hovedstad: Rom

Indbyggertal:
60,8 mio. (2011)

Religion: Altovervejende romersk katolsk (ca.
90%)