Flytning til Monaco

Flytning til Monaco så er Flyttefirma Danmark det rigtige valg

Står I og skal flytte til Monaco så vil du hurtigt finde ud af at Flyttefirma Danmark er en seriøs partner og har en stor ekspertise i at varetage sådanne flytninger.

Monaco udskiller sig lidt fra de andre lande, de er ikke med i det Europæiske fællesskab og dette gør det hele lidt mere kompliceret. I Monaco har de andre toldregler, derudover er det et krav, at man nogle steder skal bruge en flyttelift ved indflytning. En sådan flyttelift er Flyttefirma Danmark i besiddelse af. Vi har flyttet flere til Monaco og vi har helt styr på toldregler samt andre regulativer. I kan derfor trygt booke jeres flytning til Monaco igennem Flyttefirma Danmark.

Derudover er det Flyttefirma Danmarks overbevisning, at vi prismæssigt er en af de billigste spillere indenfor kvalitetsflyttefirmaer, og da en flytning til udlandet hurtigt kan blive en omkostelig affære, vil et gratis tilbud fra Flyttefirma Danmark helt sikkert være en god løsning.

En international flytning skal planlægges anderledes og skiller sig klart ud fra en almindelig flytning. Der er selvfølgelig tale om en større afstand, vejskatter, toldpapirer og sprogbarrierer. Derudover skal man have forsikringerne i orden da der er andre regler udenfor Danmarks grænse. Alt dette har Flyttefirma Danmark styr på og vi har opbygget en erfaring der gør, at I som kunde trygt kan bestille en international flytning hos os.

Bestil et gratis og uforpligtende tilbud hos Flyttefirma Danmark

Da en international flytning kræver en del mere planlægning, så vil man som kunde blive tilknyttet en fast konsulent, dette giver en større tryghed og man får hurtigt svar på sine spørgsmål.

En international flytning er forbundet med en masse papirer og formularer, derudover er der altid en masse andre opgaver der skal klares, såsom job, skole, arbejde og afrejse. Hos Flyttefirma Danmark ønsker vi, at give Dem sikkerhed for en god service og en gnidningsfri flytning. Dette bevirker, at De kan koncentrere dem og tage vare om "alt det andet".

Flyttefirma Danmark har stor erfaring i internationale flytninger, og uanset hvor De vælger at flytte hen vil vi som regel altid være på hjemmebane. Alene indenfor de sidste måneder har vi været i lande såsom Frankrig, Spanien, Grækenland, Tyskland, Irland, England, Sverige og Norge.

Ønsker De at flytte til destinationer udenfor Europa klarer vi selvfølgelig også dette.

Opbevaring af indbo

Skal man udstationeres i en kortere eller længere periode, eller ved man at udlandsopholdet kun er for en periode. Så står Flyttefirma Danmark gerne for at opbevare jeres indbo på en forsvarlig og sikker måde.

Øvrig info

Klik på tjekliste for international flytning og få en brugbar huskeliste.

Fakta vedr. Monaco

På den franske Riviera ligger det fascinerende og fortryllende fyrstendømme Monaco. Den to kvadratkilometer store miniputstat er en legeplads for alverdens jetsettere, rige og berømte.
Lokalt navn: Monaco / Principaute de Monaco
Befolkning: 31.900 indbyggere
Areal: 2 kvadratkilometer
Højeste punkt: Mont Agel (140 meter)