Flytning til Norge

Flytning til Norge så er Flyttefirma Danmark det rigtige valg

Står I og skal flytte til Norge så vil du hurtigt finde ud af at Flyttefirma Danmark er en seriøs partner og har en stor ekspertise i at varetage sådanne flytninger. Norge udskiller sig en smule i forhold til andre lande, de har andre krav og toldregler. Dette er dog noget, vi ved Flyttefirma Danmark har helt styr på.

Vi er ofte i Norge og kender vigtigheden i at planlægge en sådan flytning. Vor erfaring med ture til Norge bevirker, at vi i planlægningen ved hvor vi kan nedsætte vores omkostninger og derved tilbyde en favorabel pris på flytningen.

Derudover er det Flyttefirma Danmarks overbevisning, at vi prismæssigt er en af de billigste spillere indenfor kvalitetsflyttefirmaer, og da en flytning til udlandet hurtigt kan blive en omkostelig affære, vil et gratis tilbud fra Flyttefirma Danmark helt sikkert være en god løsning.

En international flytning skal planlægges anderledes og skiller sig klart ud fra en almindelig flytning. Der er selvfølgelig tale om en større afstand, vejskatter, toldpapirer og sprogbarrierer. Derudover skal man have forsikringerne i orden da der er andre regler udenfor Danmarks grænse. Alt dette har Flyttefirma Danmark styr på og vi har opbygget en erfaring der gør, at I som kunde trygt kan bestille en international flytning hos os.

Bestil et gratis og uforpligtende tilbud hos Flyttefirma Danmark

Da en international flytning kræver en del mere planlægning, så vil man som kunde blive tilknyttet en fast konsulent, dette giver en større tryghed og man får hurtigt svar på sine spørgsmål.

En international flytning er forbundet med en masse papirer og formularer, derudover er der altid en masse andre opgaver der skal klares, såsom job, skole, arbejde og afrejse. Hos Flyttefirma Danmark ønsker vi, at give Dem sikkerhed for en god service og en gnidningsfri flytning. Dette bevirker, at De kan koncentrere dem og tage vare om "alt det andet".

Flyttefirma Danmark har stor erfaring i internationale flytninger, og uanset hvor De vælger at flytte hen vil vi som regel altid være på hjemmebane. Alene indenfor de sidste måneder har vi været i lande såsom Frankrig, Spanien, Grækenland, Tyskland, Irland, England, Sverige og Norge.

Ønsker De at flytte til destinationer udenfor Europa klarer vi selvfølgelig også dette.

Opbevaring af indbo

Skal man udstationeres i en kortere eller længere periode, eller ved man at udlandsopholdet kun er for en periode. Så står Flyttefirma Danmark gerne for at opbevare jeres indbo på en forsvarlig og sikker måde.

Øvrig info

Klik på tjekliste for international flytning og få en brugbar huskeliste.

Kort landefakta vedr. Norge

Norge har enorme fjeld- og skovområder og udstrakte vidder som betyder at kun cirka 3 % af arealet er dyrkbart. Norge har cirka 4,7 millioner indbyggere hvoraf cirka 1 million bor i og omkring hovedstaden Oslo.

Norge er et konstitutionelt monarki. Kong Harald V har ingen reel politisk magt, og Stortinget er landets højeste myndighed. Norge er ikke medlem af EU, men deltager i det europæiske økonomiske samarbejde gennem EØS-aftalen. Norge er medlem af NATO.

Den største indtægtskilde for Norge er udvinding og eksport af olie og naturgas fra havbunden. Men også metalindustri, skibsfart og turisme er vigtige for landets økonomi.

Samlet areal: 1 323.787 km2
Søer og elve: 18.312 km2
Landareal: 305.470 km2
Dyrkbart areal og haver: 8.155 km2
Skov: 123.840 km2
Største sø: Mjøsa 365 km2
Højeste punkt: Galdhøpiggen 2.469 m
Kystlinje:, fastlandet 28.953 km
Grænser: 2.562 km (grænse til Sverige: 1.630 km, Finland: 736 km, Rusland: 196)