Flytning til Schweiz

Flytning til Schweiz så er Flyttefirma Danmark det rigtige valg

Står I og skal flytte til Schweiz så vil du hurtigt finde ud af at Flyttefirma Danmark er en seriøs partner og har en stor ekspertise i at varetage sådanne flytninger.

Schweiz udskiller sig lidt fra de andre lande, de er ikke med i det Europæiske fællesskab og dette gør det hele lidt mere kompliceret. I Schweiz har de andre toldregler, derudover er det et krav, at man mange steder skal bruge et flyttelift ved indflytning, en sådan flyttelift er Flyttefirma Danmark i besiddelse af. Vi har flyttet flere til Schweiz og vi har helt styr på toldregler samt andre regulativer. I kan derfor trygt booke jeres flytning til Schweiz igennem Flyttefirma Danmark.

Derudover er det Flyttefirma Danmarks overbevisning, at vi prismæssigt er en af de billigste spillere indenfor kvalitetsflyttefirmaer, og da en flytning til udlandet hurtigt kan blive en omkostelig affære, vil et gratis tilbud fra Flyttefirma Danmark helt sikkert være en god løsning.

En international flytning skal planlægges anderledes og skiller sig klart ud fra en almindelig flytning. Der er selvfølgelig tale om en større afstand, vejskatter, toldpapirer og sprogbarrierer. Derudover skal man have forsikringerne i orden da der er andre regler udenfor Danmarks grænse. Alt dette har Flyttefirma Danmark styr på og vi har opbygget en erfaring der gør, at I som kunde trygt kan bestille en international flytning hos os.

Bestil et gratis og uforpligtende tilbud hos Flyttefirma Danmark

Da en international flytning kræver en del mere planlægning, så vil man som kunde blive tilknyttet en fast konsulent, dette giver en større tryghed og man får hurtigt svar på sine spørgsmål.

En international flytning er forbundet med en masse papirer og formularer, derudover er der altid en masse andre opgaver der skal klares, såsom job, skole, arbejde og afrejse. Hos Flyttefirma Danmark ønsker vi, at give Dem sikkerhed for en god service og en gnidningsfri flytning. Dette bevirker, at De kan koncentrere dem og tage vare om "alt det andet".

Flyttefirma Danmark har stor erfaring i internationale flytninger, og uanset hvor De vælger at flytte hen vil vi som regel altid være på hjemmebane. Alene indenfor de sidste måneder har vi været i lande såsom Frankrig, Spanien, Grækenland, Tyskland, Irland, England, Sverige og Norge.

Ønsker De at flytte til destinationer udenfor Europa klarer vi selvfølgelig også dette.

Opbevaring af indbo

Skal man udstationeres i en kortere eller længere periode, eller ved man at udlandsopholdet kun er for en periode. Så står Flyttefirma Danmark gerne for at opbevare jeres indbo på en forsvarlig og sikker måde.

Øvrig info

Klik på tjekliste for international flytning og få en brugbar huskeliste.

Fakta vedr. Schweiz

Hovedstad: Bern (137.800 indb. januar 2014)
Areal: 41.300 km2
(heraf 60 % bjergområde)
Indbyggertal: 8,0 mio. (heraf 22,8 %
fastboende udlændinge)
Sprog: Tysk (64%), fransk (20%),
italiensk (6,5%), rætoromansk (0,5%), andre (9%)
Religion:Katolsk (42%), protestantisk (33%), muslimsk (4%), andre (21%)
Schweiz ligger i centrum af Vesteuropa og har Tyskland, Frankrig,
Italien, Østrig og fyrstedømmet Liechtenstein som nabolande.

Hovedstaden i Schweiz er Bern, som tillige kan betegnes som landets politiske centrum, da regeringssædet og parlamentet (Bundeshaus) befinder sig her.

Det økonomiske centrum i Schweiz koncentrerer sig imidlertid stærkere i regionen omkring Zürich.

De fire største byer i Schweiz er Zürich, Genève, Basel og Bern.