Flytning til Sverige

Flytning til Sverige så er Flyttefirma Danmark det rigtige valg

Står I og skal flytte til Sverige så vil du hurtigt finde ud af at Flyttefirma Danmark er en seriøs partner og har en stor ekspertise i at varetage sådanne flytninger.

Sverige er faktisk en af de destinationer vi oftest besøger. Vi kører ofte over Øresundsbroen og ved nøjagtig hvad der er af omkostninger på sådan en transport. Vores høje erfaring med ture til Sverige bevirker også, at vi ved hvor vi kan nedsætte vores omkostninger og derved tilbyde en favorabel pris.

Derudover er det Flyttefirma Danmarks overbevisning, at vi prismæssigt er en af de billigste spillere indenfor kvalitetsflyttefirmaer, og da en flytning til udlandet hurtigt kan blive en omkostelig affære, vil et gratis tilbud fra Flyttefirma Danmark helt sikkert være en god løsning.

En international flytning skal planlægges anderledes og skiller sig klart ud fra en almindelig flytning. Der er selvfølgelig tale om en større afstand, vejskatter, toldpapirer og sprogbarrierer. Derudover skal man have forsikringerne i orden da der er andre regler udenfor Danmarks grænse. Alt dette har Flyttefirma Danmark styr på og vi har opbygget en erfaring der gør, at I som kunde trygt kan bestille en international flytning hos os.

Bestil et gratis og uforpligtende tilbud hos Flyttefirma Danmark

Da en international flytning kræver en del mere planlægning, så vil man som kunde blive tilknyttet en fast konsulent, dette giver en større tryghed og man får hurtigt svar på sine spørgsmål.

En international flytning er forbundet med en masse papirer og formularer, derudover er der altid en masse andre opgaver der skal klares, såsom job, skole, arbejde og afrejse. Hos Flyttefirma Danmark ønsker vi, at give Dem sikkerhed for en god service og en gnidningsfri flytning. Dette bevirker, at De kan koncentrere dem og tage vare om "alt det andet".

Flyttefirma Danmark har stor erfaring i internationale flytninger, og uanset hvor De vælger at flytte hen vil vi som regel altid være på hjemmebane. Alene indenfor de sidste måneder har vi været i lande såsom Frankrig, Spanien, Grækenland, Tyskland, Irland, England, Sverige og Norge.

Ønsker De at flytte til destinationer udenfor Europa klarer vi selvfølgelig også dette.

Opbevaring af indbo

Skal man udstationeres i en kortere eller længere periode, eller ved man at udlandsopholdet kun er for en periode. Så står Flyttefirma Danmark gerne for at opbevarer jeres indbo på en forsvarlig og sikker måde.

Øvrig info

Klik på tjekliste for international flytning og få en brugbar huskeliste.

Fakta vedr. Sverige

Indsøer og store elve udgør næsten 10 % af arealet i Sverige. Landet har også enorme områder med nåleskov, men alligevel er 27.000 km2 af landets areal dyrkbart.

Sverige er også Nordens mest folkerige land med cirka 9,1 millioner indbyggere. Næsten 2 millioner af dem bor i og omkring Stockholm. Den nordlige del af landet er tyndt befolket.

Sverige er et konstitutionelt monarki. Kong Carl XVI Gustaf har ingen reel politisk magt, og Riksdagen er landets højeste myndighed.

Sverige er medlem af EU, men har beholdt kronen som valuta. Landet er ikke medlem af NATO.

Sverige har en stor eksport af varer og tjenester De største eksportområder er elektronik, maskiner, biler, papir, jern og stål.

BNP pr. indbygger er 28.200 euro (2006).

Samlet areal:1 447.420 km2

Kystlinje, fastlandet: 11.530 km
Grænser: 2.205 km (grænse til Finland: 586 km, til Norge 1.619 km)
Iskappe og gletsjere: 283 km2
Befolkning: 1. januar 2013 9.555.893 indbyggere