Flyttefirma Fyn så har De valgt helt rigtigt!

Flyttefirma på Fyn så er vi helt sikkert et rigtig godt valg. Flyttefirma Danmark dækker hele Danmark, vi vil dog helt sikkert betegne Fyn som vores hjemmebane. Vores hovedkontor ligger i Odense og derudover har vi et lokalkontor i Ringe. Vi udfører hver dag flytteopgaver på hele Fyn, om der skal flyttes på Nord, Syd, Øst eller Vestfyn så vil vi altid føle os hjemme.

Vi vil meget gerne være behjælpelig med at flytte Jeres indbo på en sikkert og effiktiv måde. Vi tilbyder et gratis og uforpligtende tilbud, er der tale om en lidt større flytning så tilbyder vi også ganske GRATIS, at komme ud og besigtige opgaven og give et uforpligtende tilbud. I er selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os på tlf. nr. 32 70 86 29. Derudover kan I også hurtigt og gratis udfylde vores flytteforespørgsel og vi vender hurtigst muligt tilbage med et svar.

Klik her og hent et gratis og uforpligtende tilbud fra Flyttefirma Danmark

Nedenstående står lidt flere informationer omkring firmaet Flyttefirma Danmark!

Gratis flyttekasser og garderobekasser når man vælger Flyttefirma Danmark

Vælger man at bruge os som flyttefirma så tilbyder vi, at udlåne flyttekasser samt garderobekasser til flytningen.

Flytte og garderobekasser udlånes således , at man giver et depositum for disse. Dette depositum tilbagebetales ved aflevering/afhentning af flyttekasserne/garderobekasserne. 

Ved at låne Flyttefirma Danmarks flyttekasser, så sikre man sig også en solid kvalitets flyttekasse som yder en stor sikkerhed for flyttekassens indhold.

Få mere info vedr. flyttekasser her

Salg af ekstra møbelbeskyttelse og emballage

Ønsker man selv at klare nedpakningen, så har vi alt hvad der skal bruges til sådan en opgave.

Hos flyttefirma Danmark har man mulighed for at tilkøbe ekstra emballage hvis man selv skal stå for nedpakningen.

Vi har glasindlæg til flyttekasser, flyttemærkater, silkepapir, boblefilm, strækfilm, tape samt meget andet.

Vor kundeservice sidder klar til at hjælpe dig, så send blot en forespørgsel af sted i dag og vi vil hjælpe.

Klik her og få et overblik over hele Flyttefirma Danmarks produkt portefølje

Billig opbevaring på Fyn i Flyttefirma Danmarks lagerhotel

Flyttefirma Danmark råder på Fyn over mere end 3000 m2 lagerplads. Vores lagerhaller er fugt/varme styret, ydermere er vores haller indhegnet, så sikkerheden er i top. Flyttefirma Danmark har speciel designet containere til møbel opbevaring. Vi har speciel designet containere til arkiv opbevaring, samt palle-reoler til opbevaring af paller. Er det Flyttefirma Danmark, der står for indpakningen i vore containere, bliver alt forsvarligt indpakket i flyttetæpper og bølgepap. Vi kan derfor roligt sige, at jeres indbo står lige så godt hos os, som det gør hjemme i jeres egen stue.

Vi tilbyder også udlån af en gratis trailer, til de kunder der selv ønsker, at indlevere deres bohave på vort lager.

Flyttefirma Danmark tilbyder første måneds opbevaring gratis. Uanset mængde, så er Flyttefirma Danmark den rigtige samarbejdspartner til opmagasinering..

Læs mere om opbevaring og pris garanti her