Flyttefirma Kerteminde

Flyttefirma Danmark er et professionelt flyttefirma i Kerteminde eller omegn? Spar mere end 60 % 

Står De og har brug for et flyttefirma i Kerteminde eller omegn så har De valgt helt rigtig. Flyttefirma Danmark dækker hele Danmark, vores hjemmebane er Fyn da hovedkontoret er placeret i Odense og et lokalkontor i Ringe. Næsten hver uge har vi flytninger i Kerteminde og omegn, derfor kender vi området utrolig godt, ja så vores firmanavn kunne vel sagtens have heddet Flyttefirma Kerteminde.

Hos Flyttefirma Danmark tager vi alle opgaver seriøst og vi løser meget gerne Jerse opgaver. Vi er et kvalitetsfirma og vi har kun professionelle flyttefolk ansat, v er ydeligerei et meget prisbevidst firma, der altid ønsker, at tilbyde en kvalitetsflytning til den bedste pris. Vores motto er derfor også ” Flyttefirma Danmark gør, at alle har råd til en kvalitetsflytning”. Vi tilbyder en service der gør, at du allerede i dag har mulighed for, at indhente et gratis og ganske uforpligtende tilbud her på siden. Vi sidder klar allerede nu, hvis I har spørgsmål så I er meget velkommen til at kontakte os på tlf. nr. 42 75 75 75

Nedenstående kan I få et lidt større indblik omkring firmaet Flyttefirma Danmark og de serviceydelser vi tilbyder.

Skal I bruge et flyttefirma i Kerteminde så er Flyttefirma Danmark svær at komme uden om

Flyttefirma Danmark er et professionelt og kvalitetsbevidst flyttefirma. Flyttefirmaet drives efter strenge kvalitetskrav, dette sker for at leve op til vores egne og ikke mindst vores kunders forventning til deres flytning. Flyttefirma Danmark tilbyder en bred vifte af ydelser til private, erhvervs- og offentlige kunder. For at kunne udføre disse ydelser på den mest professionelle måde, råder flyttefirmaet over en lang række af specialudstyr. Vi har møbellift, elektriske trappesækkevogne, speciel-udstyr for tunge løft, speciel emballage til indpakning, trailer samt en vognpark og materialer der klarer alle typer af opgaver. Dette gør, at vi føler os særdeles godt klædt på, når der skal udføres store som små opgaver indenfor vores serviceydelser.

Flyttefirma Danmark forsøger hele tiden, at højne og sætte nye standarder i flyttebranchen indenfor flytning og opbevaring. Dette kommer blandt andet til udtryk med vores nye koncept ”Furnutire Protection”, hvor man kan bestille en ekstra beskyttelse af indbo. Vi er ikke bange for at kalde os for nr. 1 i Danmark indenfor emballage og indpakning af indbo.

Flyttefirma Danmark er et valg, du ikke vil fortryde.

Klik her og få et overblik over hele Flyttefirma Danmarks produkt portefølje

Få et online flyttetilbud indenfor 24 timer 

På linket nedenstående kan De som kunde bestille et gratis og uforpligtende tilbud. Vi garanterer så, at vende tilbage indenfor 24 timer. Vort tilbudssystem er tilpasset på sådan en måde, så man hurtigt og enkelt kan afsende en flytteforespørgsel. På grund af vor store erfaring i flyttebranchen, ved vi hvor vigtigt det er, at få så mange brugbare informationer med som muligt. Der vil derfor i vore online tilbud være nogle valgmuligheder, her er det meget vigtigt, at de bliver udfyldt så brugbart som muligt. På denne måde får vi et meget større indblik i den konkrete opgave og vi kan give dig den bedste og billigste pris.

Send blot din flytteforespørgsel afsted idag, og I vil inden for kort tid modtage et konkret flyttetilbud retur.

Klik her og hent et gratis og uforpligtende tilbud fra Flyttefirma Danmark

Få Kertemindes billigste og mest professionelle opbevaring i Flyttefirma Danmarks lagerhotel 

Flyttefirma Danmark har flere lagre og vi råder over mere end 3000 m2 lagerplads tilsammen. Vores lagerhaller er fugt/varme styret, ydermere er vores haller indhegnet, så sikkerheden er i top. Vi tilbyder flere forskellige serviceydelser indenfor opbevaring, vi har speciel designet containere til møbel opbevaring. Vi har speciel designet containere til arkiv opbevaring, samt palle-reoler til opbevaring af paller. Hvis Flyttefirma Danmark skal stå for indpakningen i vore containere, vil alt blive forsvarligt indpakket i flyttetæpper og bølgepap. Nogle går så vidt og siger, at Deres indbo står lige så godt hos os, som det gør hjemme i Deres egen stue.

Hvis kunden ønsker, at indsætte sit indbo på vores lager selv, så tilbyder vi gratis udlån af trailer, dette er klart den billigste løsning, da man kun vil blive faktureret for åbning af lager.

Flyttefirma Danmark tilbyder derudover også første måneds opbevaring gratis, det er dog et krav at bohavet står minimum 2 mdr. på vores lager. Det er vores ønske at være de billigste i Kerteminde, ja i hele Danmark, derfor tilbyder vi prisgaranti på vores container opbevaring. Så skal De have en helt hus eller bare et enkelt møbel opbevaret, så er Flyttefirma Danmark den rigtige samarbejdspartner.

Læs mere om opbevaring og pris garanti her 

 

Flytning Kerteminde → Spar op til 60 % på flytningen 

Vi er sikre på, at hvis vi bliver valgt til din flyttepartner, så vil din flytning også munde ud i en positiv oplevelse, vi flytter effektivt og man kan spare mange penge. Vi er et flyttefirma der sætter en ære i at flytte for folk, og vi har en stor erfaring indenfor branchen. Flyttefirma Danmark er en af sværvægterne, og vi prøver hele tiden at være forudseende og optimere vores effektivitet. Derfor er alle vore flytte-biler udstyret med et såkaldt flytte-kit. Dette flytte-kit indeholder trappesækkevogn, flytteseler, møbelhund og rampe til vor flyttelift hvilket medfører vi kan gå direkte ind i bilen. Vi kommer derfor aldrig ud til en opgave uden at være ordentlig klædt på, dette resulterer i en hurtig og effektiv flytning. Derudover er alle vores flyttefolk uddannede og kompetente til at løse eventuelle komplikationer, der kan opstå.

Denne effektivitet udspejler sig ofte i, at Flyttefirma Danmark udfører opgaver på en væsentlig kortere tid end vores konkurrenter. Flyttefirma Danmark ved flere lejligheder været over dobbelt så hurtig som nogle af vores konkurrenter. Dette er noget, man som kunde mærker, og det kan også ses på bundlinjen af regningen. Hvilket gør Flyttefirma Danmark til et billigere mere effektivt Flyttefirma i forhold til mange andre.

Gratis Flyttekasser og salg samt professionel emballage, når I flytter med Flyttefirma Danmark

Hos Flyttefirma Danmark tilbyder vi gratis leje af kvalitets flyttekasser. Flyttekasserne er produceret med firmaets logo og fremstillet i en meget høj kvalitet. Flyttekasserne er hæftet sammen og ikke limet sammen, dette betyder at flyttekasserne er væsentlig mere robuste og yder en meget større sikkerhed for kassens indhold. Flyttekassens høje kvalitet giver en ekstra beskyttelse af Jeres indbo, dette medfører også at bunden ikke ”pludselig” ryger ud af flyttekassen, hvilket en flyttekasse af en ringere kvalitet kan medfører.

Ved vores flytninger låner vi hellere fem flyttekasser for meget ud end fem for lidt, dette betyder at alt indbo kommer i flyttekasser og man står heller ikke til sidst og mangler et par stykker. Vi bringer flyttekasserne helt op til din hoveddør uanset etage og afhenter ligeledes flyttekasserne igen, så slipper du for køre turen i byggemarked og slæbet hjem.

Vi har flyttekasser i flere prisniveauer og i forskellige kvaliteter, dog er det altid flyttekasserne i den bedste kvalitet der bliver brugt til Flyttefirma Danmarks egne flytninger.

Vi sælger også vores flyttekasser og vores prisniveau er så lavt, at der er flere af vores kollegaer i branchen som køber disse. Vi har et af Danmarks største udvalg af emballage til beskyttelse af indbo, så udover forskellige typer af flyttekasser så indeholder vores produkt portefølje også et stort udvalg af speciel emballage. Her tilbyder vi blandt andet specielkasser til malerier og fladskærme, garderobekasser med bøjlestang til tøj, bobleplast, skumfolie, strækfilm, bølgepap, tape, flyttetæpper, aviskardus, silkekardus samt specielt designet møbelposer.

Så uanset hvad I ønsker indenfor flyttekasser og emballage så har Flyttefirma Danmark det.

Få mere info samt bestilling af flyttekasser og emballage her

  • footer