Skal I bruge et professionelt flyttefirma i Odense eller omegn?

Står man og har brug for et flyttefirma i Odense eller omegn så har De valgt helt rigtig. Flyttefirma Danmark dækker hele Danmark, hjemmebanen er Fyn og hovedkontoret ligger i Odense, så vores firmanavn kunne sagtens have været Flyttefirma Odense. Vi har flytninger hver dag i Odense og kender byen rigtig godt, der findes vel næsten ikke en gade i Odense vor vi ikke har haft vores flyttebiler stående.

Hos Flyttefirma Danmark varetager vi meget gerne Jeres flytteopgave i Odense, vi er et flyttefirma som tilbyder det bedste indenfor branchen, vi har kun professionelle flyttefolk ansat, disse er alle oplært og trænet i flyttekunsten.

Hvis det ønskes så har man mulighed for allerede i dag, at indhente et gratis og ganske uforpligtende tilbud her på siden. Har I spørgsmål som I gerne vil have svar på allerede nu, så sidder vores konsulenter klar, og I er meget velkommen til at kontakte os på tlf. nr. 32 70 86 29

Nedenstående står lidt flere informationer omkring firmaet Flyttefirma Danmark.

Flyttefirma Danmark er svær at komme uden om hvis man skal flytte!

Flyttefirma Danmark er et professionelt og kvalitetsbevidst flyttefirma. Hos Flyttefirma Danmark har vi strenge kvalitetskrav, dette sker for at leve op til vores egne og vores kunders forventning til deres flytning. Flyttefirma Danmark tilbyder mange forskellige ydelser til private, erhvervs- og offentlige kunder. Vi tilbyder udover flytning også serviceydelser såsom flytterengøring, affaldskørsel, handyman arbejde, etc. Vi vil gerne udføre disse ydelser på den mest professionelle måde, derfor råder flyttefirmaet over en lang række af specialudstyr. Vi har elektriske trappesækkevogne, speciel-udstyr til tunge løft, speciel emballage til indpakning, trailer, flyttebiler og materialer der klarer alle typer af opgaver indenfor flyttebranchen. Vi er derfor klædt godt på, til at udføre alle typer af flytteopgaver, store som små.

Flyttefirma Danmark forsøger hele tiden at være nytænkende, at højne og sætte nye standarder i flyttebranchen. Dette kommer blandt andet til udtryk med vores nye koncept ”Furnutire Protection”, hvor man kan bestille en ekstra beskyttelse af indbo. Vores service ydelser indenfor emballage og indpakning af indbo er helt sikkert også noget af det bedste man kan finde.

Flyttefirma Danmark er helt sikkert et valg, du ikke vil fortryde.

Klik her og få et overblik over hele Flyttefirma Danmarks produkt portefølje

Få et online flyttetilbud indenfor 24 timer

Her på siden kan De som kunde bestille et gratis og uforpligtende tilbud. Vi garanterer så, at vende tilbage indenfor 24 timer. Vi har tilpasset vort tilbudssystem, så man hurtigt og enkelt kan afsende en forespørgsel. På grund af vor store erfaring i flyttebranchen, kender vi vigtigheden i, at få så mange brugbare informationer som muligt. Der vil derfor i vore online tilbud være nogle valgmuligheder, det er dog meget vigtigt, at de bliver udfyldt så brugbart som muligt. Så ved vi nemlig, hvad det er vi kommer ud til, og kan give dig den bedste og billigste pris.

Vor kundeservice sidder klar til at hjælpe dig, så send blot en forespørgsel af sted i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Klik her og hent et gratis og uforpligtende tilbud fra Flyttefirma Danmark

Få Odenses billigste og mest professionelle opbevaring i Flyttefirma Danmarks lagerhotel

Flyttefirma Danmark råder over mere end 3000 m2 lagerplads. Vores lagerhaller er fugt/varme styret, ydermere er vores haller indhegnet, så sikkerheden er i top. Flyttefirma Danmark har speciel designet containere til møbel opbevaring. Vi har speciel designet containere til arkiv opbevaring, samt palle-reoler til opbevaring af paller. Er det Flyttefirma Danmark, der står for indpakningen i vore containere, bliver alt forsvarligt indpakket i flyttetæpper og bølgepap. Vi kan derfor roligt sige, at jeres indbo står lige så godt hos os, som det gør hjemme i jeres egen stue.

Vi tilbyder udlån af gratis cargo-trailer, til de kunder der selv ønsker, at indlevere deres bohave på vort lager, det er dog et krav at man har kørekort til trailer.

Flyttefirma Danmark tilbyder første måneds opbevaring gratis. Vi vil være de billigste i Odense ja hele Danmark, derfor tilbyder vi prisgaranti på vores container opbevaring. Så skal De have en helt hus eller bare et enkelt møbel opbevaret, så er Flyttefirma Danmark den rigtige samarbejdspartner.

Læs mere om opbevaring og pris garanti her

 Flytning Odense → Spar op til 60 % på flytningen

Ved at vælge Flyttefirma Danmark kan I helt sikkert gøre Jeres flytning til en positiv oplevelse. Vi er et flyttefirma hvor alle ansatte har stor erfaring indenfor branchen. Flyttefirma Danmark prøver hele tiden at være forudseende og optimere vores effektivitet. Derfor er alle vore flytte-biler udstyret med et såkaldt flytte-kit. Dette flytte-kit indeholder trappesækkevogn, flytteseler, møbelhund og rampe til vor flyttelift hvilket medfører vi kan gå direkte ind i bilen. Vi kommer derfor aldrig ud til en opgave uden at være ordentlig klædt på, dette resulterer i en hurtig og effektiv flytning. Derudover er alle vores flyttefolk uddannede og kompetente til at løse eventuelle komplikationer, der kan opstå.

Denne effektivitet udspejler sig ofte i, at Flyttefirma Danmark udfører opgaver på en væsentlig kortere tid end flere af vores kollegaer. Flyttefirma Danmark ved flere lejligheder været væsentlig hurtigere end andre flyttefirmaer. Dette er noget, man som kunde mærker, og dette kan selvfølgelig også ses på regningen. Hvilket gør Flyttefirma Danmark til et billigere mere effektivt Flyttefirma i forhold til flere andre.

Gratis Flyttekasser og salg samt professionel emballage, når I flytter med Flyttefirma Danmark

Hos Flyttefirma Danmark kan man gratis leje vor kvalitets flyttekasser. Flyttekasserne er produceret i en meget høj kvalitet med firmaets logo. Flyttekasserne vi bruger er hæftet sammen og ikke limet sammen, dette betyder at flyttekasserne er væsentlig stærkere mere robuste end de normale flyttekasser man køber i byggemarkeder, disse yder derfor også en meget større sikkerhed for kassens indhold. Flyttekassens høje kvalitet giver en ekstra beskyttelse af Jeres indbo, dette medfører også at bunden ikke ”pludselig” ryger ud af flyttekassen, hvilket en flyttekasse af en ringere kvalitet kan medfører.

Ved vores flytninger låner vi hellere fem flyttekasser for meget ud end fem for lidt, dette betyder at alt indbo kommer i flyttekasser og man står heller ikke til sidst og mangler et par stykker. Vi bringer flyttekasserne helt op til din hoveddør uanset etage og afhenter ligeledes flyttekasserne igen, så slipper du for køre turen i byggemarked og slæbet hjem.

Vi har flyttekasser i flere prisniveauer og i forskellige kvaliteter, dog er det altid flyttekasserne i den bedste kvalitet der bliver brugt til Flyttefirma Danmarks egne flytninger.

Vi sælger også vores flyttekasser og vores prisniveau er så lavt, at der er flere af vores kollegaer i branchen som køber disse. Vi har et af Danmarks største udvalg af emballage til beskyttelse af indbo, så udover forskellige typer af flyttekasser så indeholder vores produkt portefølje også et stort udvalg af speciel emballage. Her tilbyder vi blandt andet specielkasser til malerier og fladskærme, garderobekasser med bøjlestang til tøj, bobleplast, skumfolie, strækfilm, bølgepap, tape, flyttetæpper, aviskardus, silkekardus samt specielt designet møbelposer.

Så uanset hvad I ønsker indenfor flyttekasser og emballage så har Flyttefirma Danmark det.

Få mere info vedr. flyttekasser her

Korte Fakta vedr. Odense

• Odense er centralt beliggende og har god infrastruktur og tilgængelighed fra hele landet

• Odense ligger tæt ved 3 internationale lufthavne

• Odense har 35.000 private virksomheder og 100.000 arbejdspladser

• Universitet i den globale top 300, der uddanner højt kvalificeret arbejdskraft.

• Odense er Danmarks 3. største by med masser af kultur, historie, shopping, service, hyggelige kvarterer og boliger til enhver smag og behov.