Flyttefirma  Danmark

Flyttefirma i Odense

Professionelt flyttefirma i Odense og omegn

Har du brug for et flyttefirma i Odense eller omegn, fordi du står over for en snarlig flytning?  Så har du valgt helt rigtig med Flyttefirma Danmark. 

Flyttefirma Danmark hjælper dig med din flytning til eller fra Odense, for vi dækker hele Danmark, vores hjemmebane er Fyn og hovedkontoret ligger i Odense. Derfor kunne vores firmanavn sagtens have været Flyttefirma Odense. 

Vi har flytninger hver dag i Odense og kender byen rigtig godt, der findes vel næsten ikke en gade i Odense hvor vi ikke har haft vores flyttebiler stående.

Hos Flyttefirma Danmark varetager vi meget gerne Jeres flytteopgave i Odense, vi er et flyttefirma som tilbyder det bedste indenfor branchen. Dette betyder at vi kun har professionelle flyttefolk ansat, disse er alle oplært og trænet i flyttekunsten.

Hvis det ønskes så har man mulighed for allerede i dag, at indhente et gratis og ganske uforpligtende tilbud her på siden på en flytning i Odense 

Har I spørgsmål som I gerne vil have svar på allerede nu, så sidder vores konsulenter klar, og I er meget velkommen til at kontakte os på tlf. nr. 32 70 86 29

Nedenstående står lidt flere informationer omkring firmaet Flyttefirma Danmark.

Flytteforretning med hovedsæde i Odense

Flyttefirma Danmark er et professionelt og kvalitetsbevidst flyttefirma i Odense. Hos Flyttefirma Danmark har vi strenge kvalitetskrav, dette sker for at leve op til vores egne og vores kunders forventning til deres flytning. 

Flyttefirma Danmark tilbyder mange forskellige ydelser til private, erhvervs- og offentlige kunder. Vi tilbyder udover flytning også serviceydelser såsom flytterengøring, affaldskørsel, handyman arbejde, etc. 

Vi vil gerne udføre disse ydelser på den mest professionelle måde, derfor råder flyttefirmaet over en lang række af specialudstyr. Vi har elektriske trappesækkevogne, speciel-udstyr til tunge løft, speciel emballage til indpakning, trailer, flyttebiler og materialer der klarer alle typer af opgaver indenfor flyttebranchen. Vi er derfor klædt godt på, til at udføre alle typer af flytteopgaver, store som små.

Vi sætter nye standarder for flytninger i Odense

Flyttefirma Danmark forsøger hele tiden at være nytænkende, at højne og sætte nye standarder i flyttebranchen. Dette kommer blandt andet til udtryk med vores nye koncept ”Furnutire Protection”, hvor man kan bestille en ekstra beskyttelse af indbo. Vores service ydelser indenfor emballage og indpakning af indbo er helt sikkert også noget af det bedste man kan finde.

Står du og har brug for et flyttefirma i Odense, så er Flyttefirma Danmark er helt sikkert et valg, du ikke vil fortryde.

Få et flyttetilbud på flytning i Odense

Her på siden kan De som kunde bestille et gratis og uforpligtende tilbud. Vi garanterer så, at vende tilbage indenfor 24 timer. Vi har tilpasset vort tilbudssystem, så man hurtigt og enkelt kan afsende en forespørgsel. På grund af vor store erfaring i flyttebranchen, kender vi vigtigheden i, at få så mange brugbare informationer som muligt. Der vil derfor i vore online tilbud være nogle valgmuligheder, det er dog meget vigtigt, at de bliver udfyldt så brugbart som muligt. Så ved vi nemlig, hvad det er vi kommer ud til, og kan give dig den bedste og billigste pris.

Vor kundeservice sidder klar til at hjælpe dig, så send blot en forespørgsel af sted i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Klik her og hent et gratis og uforpligtende tilbud fra Flyttefirma Danmark for flytning til eller fra Odense

Flyttefirma i Odense der også tilbyder professionel opbevaring

Flyttefirma Danmark råder over mere end 3000 m2 lagerplads. Vores lagerhaller er fugt/varme styret, ydermere er vores haller indhegnet, så sikkerheden er i top. Flyttefirma Danmark har speciel designet containere til møbel opbevaring. Vi har speciel designet containere til arkiv opbevaring, samt palle-reoler til opbevaring af paller.

Er det Flyttefirma Danmark, der står for indpakningen i vore containere, bliver alt forsvarligt indpakket i flyttetæpper og bølgepap. Vi kan derfor roligt sige, at jeres indbo står lige så godt hos os, som det gør hjemme i jeres egen stue.

Vi tilbyder udlån af gratis cargo-trailer, til de kunder der selv ønsker, at indlevere deres bohave på vort lager, det er dog et krav at man har kørekort til trailer.

Flyttefirma Danmark tilbyder første måneds opbevaring gratis. Vi vil være de billigste i Odense ja hele Danmark, derfor tilbyder vi prisgaranti på vores container opbevaring. Så skal De have en helt hus eller bare et enkelt møbel opbevaret, så er Flyttefirma Danmark den rigtige samarbejdspartner.

Læs mere om opbevaring og pris garanti her

Gratis Flyttekasser samt professionel emballage, når I flytter med Flyttefirma Danmark.

Hos Flyttefirma Danmark tilbyder vi gratis leje af kvalitets flyttekasser. Flyttekasserne er produceret med firmaets logo og fremstillet i en meget høj kvalitet. Flyttekasserne er hæftet sammen og ikke limet sammen, dette betyder at flyttekasserne er væsentlig mere robuste og yder en meget større sikkerhed for kassens indhold.

Flyttekassens høje kvalitet giver en ekstra beskyttelse af Jeres indbo, dette medfører også at bunden ikke “pludselig” ryger ud af flyttekassen, hvilket en flyttekasse af en ringere kvalitet kan medfører.

Ved vores flytninger låner vi hellere fem flyttekasser for meget ud end fem for lidt, dette betyder at alt indbo kommer i flyttekasser og man står heller ikke til sidst og mangler et par stykker. Vi leverer til hele Fyn og bringer flyttekasserne helt op til din hoveddør uanset etage og afhenter ligeledes flyttekasserne igen, derved slipper du for køre turen til byggemarkedet og slæbet hjem.

Vi har flyttekasser i flere prisniveauer og i forskellige kvaliteter, dog er det altid flyttekasserne i den bedste kvalitet der bliver brugt til Flyttefirma Danmarks egne flytninger.

Få mere information om vores flyttekasser her

cover privat

Få en høj kvalitet i din flytning, det betaler sig

Gør din flytning til en positiv oplevelse, flyt effektivt og spar mange penge.

Vi er et flyttefirma, der har stor erfaring indenfor branchen. Flyttefirma Danmark er en af sværvægterne indenfor flyttebranchen, og vi prøver hele tiden at være forudseende og optimere vores effektivitet. Derfor er alle vore flytte-biler udstyret med et såkaldt flytte-kit. Dette flytte-kit indeholder trappesækkevogn, flytteseler, møbelhund og rampe til vor flyttelift hvilket medfører vi kan gå direkte ind i bilen. Vi kommer derfor aldrig ud til en opgave uden at være ordentlig klædt på, dette resulterer i en hurtig og effektiv flytning.

Derudover er alle vores flyttefolk uddannede og kompetente til at løse eventuelle komplikationer, der kan opstå. Bruger man flyttefolk fra Flyttefirma Danmark kan man med rette sætte sine forventninger højt.

Skal vi kontakte dig?

Vi er her for at hjælpe

Og vi er dygtige til flytninger

Vi vil naturligvis rådgive Dem i alle faser og står til disposition ved planlægning, koordinering samt tilsyn af den enkelte opgave. Vi aflægger gerne et kundebesøg hvor vi udarbejder et uforpligtende skriftligt tilbud tilpasset netop Deres behov.

Vi sørger for dækningen

All Risk forsikring

Vi aflægger gerne et kundebesøg hvor vi Ved alle erhvervsflytninger er vi behjælpelige med at tegne en All Risk forsikring af særligt værdifuldt udstyr