Søg
Close this search box.

Har De brug for en professionel flytteforretning i Danmark? 

Står De og har brug for en flytteforretning i Danmark så har De valgt helt rigtig. Flyttefirma Danmark dækker hele Danmark, men hovedkontoret ligger i Odense og vi har et lokalkontor i Ringe. Vi har flytninger flere gange ugentlig i Jylland og på Sjælland. Vi har faste afgange med returlæs fra Fyn/Jylland og Jylland/Fyn samt Fyn/Sjælland og Sjælland/Fyn flere gange ugentlig. Da vi har et meget højt serviceniveau, lav prispolitik, og en stor ekspertise indenfor flyttebranchen, vælger mange af vores kunder at benytte Flyttefirma Danmarks ekspertise til flytninger mellem to byer beliggende i Jylland eller på Sjælland, dette selvom vores hovedkontor ligger i Odense.

Hos Flyttefirma Danmark løfter vi gerne Jeres opgave, vi er ikke bange for at kalde os for nr. 1 i branchen. Vi er et kvalitetsfirma og vi har kun professionelle flyttefolk ansat, derudover er vi et meget prisbevidst firma, der altid ønske at tilbyde en kvalitetsflytning billigst muligt. Vores motto er derfor også ” Flyttefirma Danmark gør, at alle har råd til en kvalitetsflytning”. Som ekstra service hos os har du mulighed for allerede i dag, at indhente et gratis og ganske uforpligtende tilbud her på siden. Har I spørgsmål som I gerne vil have svar på allerede nu, så sidder vores konsulenter klar, og I er meget velkommen til at kontakte os på tlf. nr. 32 70 86 29

Nedenstående står lidt flere informationer omkring firmaet Flyttefirma Danmark.

Flytteforretning i Danmark så er Flyttefirma Danmark svær at komme uden om

Flyttefirma Danmark er et professionelt og kvalitetsbevidst flyttefirma. Flyttefirmaet drives efter strenge kvalitetskrav, dette sker for at leve op til vores egne og ikke mindst vores kunders forventning til deres flytning. Flyttefirma Danmark tilbyder en bred vifte af ydelser til private, erhvervs- og offentlige kunder. For at kunne udføre disse ydelser på den mest professionelle måde, råder flyttefirmaet over en lang række af specialudstyr. Vi har møbellift, elektriske trappesækkevogne, speciel-udstyr for tunge løft, speciel emballage til indpakning, trailer samt en vognpark og materialer der klarer alle typer af opgaver. Så vi er klædt utrolig godt på, til at udfører alle typer af flytteopgaver, store som små.

Flyttefirma Danmark forsøger hele tiden, at højne og sætte nye standarder i flyttebranchen indenfor flytning og opbevaring. Dette kommer blandt andet til udtryk med vores nye koncept ”Furnutire Protection”, hvor man kan bestille en ekstra beskyttelse af indbo. Vi er ikke bange for at kalde os for nr. 1 i Danmark indenfor emballage og indpakning af indbo.

Flyttefirma Danmark er et valg, du ikke vil fortryde.

Klik her og få et overblik over hele Flyttefirma Danmarks produkt portefølje

Få et online flyttetilbud indenfor 24 timer

Her på siden kan De som kunde bestille et gratis og uforpligtende tilbud. Vi garanterer så, at vende tilbage indenfor 24 timer. Vi har tilpasset vort tilbudssystem, så man hurtigt og enkelt kan afsende en forespørgsel. På grund af vor store erfaring i flyttebranchen, kender vi vigtigheden i, at få så mange brugbare informationer som muligt. Der vil derfor i vore online tilbud være nogle valgmuligheder, det er dog meget vigtigt, at de bliver udfyldt så brugbart som muligt. Så ved vi nemlig, hvad det er vi kommer ud til, og kan give dig den bedste og billigste pris.

Vor kundeservice sidder klar til at hjælpe dig, så send blot en forespørgsel af sted i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Klik her og hent et gratis og uforpligtende tilbud fra Flyttefirma Danmark

Få en billig og professionel opbevaring i Flyttefirma Danmarks lagerhotel

Flyttefirma Danmark råder på Fyn over mere end 3000 m2 lagerplads. Vores lagerhaller er fugt/varme styret, ydermere er vores haller indhegnet, så sikkerheden er i top. Flyttefirma Danmark har speciel designet containere til møbel opbevaring. Vi har speciel designet containere til arkiv opbevaring, samt palle-reoler til opbevaring af paller. Er det Flyttefirma Danmark, der står for indpakningen i vore containere, bliver alt forsvarligt indpakket i flyttetæpper, strækfilm og bølgepap. Vi kan derfor roligt sige, at jeres indbo står lige så godt hos os, som det gør hjemme i jeres egen stue.

Vi tilbyder udlån af gratis trailer, til de kunder der selv ønsker, at indlevere deres bohave på vort lager.

Flyttefirma Danmark tilbyder første måneds opbevaring gratis. Vi vil være de billigste i, derfor tilbyder vi prisgaranti på vores container opbevaring. Så skal De have en helt hus eller bare et enkelt møbel opbevaret, så er Flyttefirma Danmark den rigtige samarbejdspartner.

Læs mere om opbevaring og pris garanti her

Flytning Danmark

Gør din flytning til en positiv oplevelse, flyt effektivt og spar mange penge. Vi er et flyttefirma, der har stor erfaring indenfor branchen. Flyttefirma Danmark er en af sværvægterne indenfor flyttebranchen, og vi prøver hele tiden at være forudseende og optimere vores effektivitet. Derfor er alle vore flytte-biler udstyret med et såkaldt flytte-kit. Dette flytte-kit indeholder trappesækkevogn, flytteseler, møbelhund og rampe til vor flyttelift hvilket medfører vi kan gå direkte ind i bilen. Vi kommer derfor aldrig ud til en opgave uden at være ordentlig klædt på, dette resulterer i en hurtig og effektiv flytning. Derudover er alle vores flyttefolk uddannede og kompetente til at løse eventuelle komplikationer, der kan opstå.

Denne effektivitet udspejler sig ofte i, at Flyttefirma Danmark udfører opgaver på en væsentlig kortere tid end vores konkurrenter. Flyttefirma Danmark ved flere lejligheder været over dobbelt så hurtig som nogle af vores konkurrenter. Dette er noget, man som kunde mærker, og det kan også ses på bundlinjen af regningen. Hvilket gør Flyttefirma Danmark til et billigere mere effektivt Flyttefirma i forhold til mange andre.

Gratis Flyttekasser og salg samt professionel emballage, når I flytter med Flyttefirma Danmark

Hos Flyttefirma Danmark tilbyder vi gratis leje af kvalitets flyttekasser. Flyttekasserne er produceret med firmaets logo og fremstillet i en meget høj kvalitet. Flyttekasserne er hæftet sammen og ikke limet sammen, dette betyder at flyttekasserne er væsentlig mere robuste og yder en meget større sikkerhed for kassens indhold. Flyttekassens høje kvalitet giver en ekstra beskyttelse af Jeres indbo, dette medfører også at bunden ikke ”pludselig” ryger ud af flyttekassen, hvilket en flyttekasse af en ringere kvalitet kan medfører.

Ved vores flytninger låner vi hellere fem flyttekasser for meget ud end fem for lidt, dette betyder at alt indbo kommer i flyttekasser og man står heller ikke til sidst og mangler et par stykker. Vi bringer flyttekasserne helt op til din hoveddør uanset etage og afhenter ligeledes flyttekasserne igen, så slipper du for køre turen i byggemarked og slæbet hjem.

Vi har flyttekasser i flere prisniveauer og i forskellige kvaliteter, dog er det altid flyttekasserne i den bedste kvalitet der bliver brugt til Flyttefirma Danmarks egne flytninger.

Vi sælger også vores flyttekasser og vores prisniveau er så lavt, at der er flere af vores kollegaer i branchen som køber disse. Vi har et af Danmarks største udvalg af emballage til beskyttelse af indbo, så udover forskellige typer af flyttekasser så indeholder vores produkt portefølje også et stort udvalg af speciel emballage. Her tilbyder vi blandt andet specielkasser til malerier og fladskærme, garderobekasser med bøjlestang til tøj, bobleplast, skumfolie, strækfilm, bølgepap, tape, flyttetæpper, aviskardus, silkekardus samt specielt designet møbelposer.

Så uanset hvad I ønsker indenfor flyttekasser og emballage så har Flyttefirma Danmark det.

Få mere info vedr. flyttekasser her