Søg
Close this search box.

Brug for en professionel flytteforretning på Fyn ?  Spar op til 60 %

Står De og har brug for en flytteforretning på Fyn så har De valgt helt rigtig. Flyttefirma Danmark dækker hele Dk, hovedkontoret ligger i Odense og vi har et lokalkontor i Ringe. Vores hjemmebane er Fyn og vi har flytninger her hver dag, så hvis vi ser på vores firmanavn, så kunne vi vel sagtens hedde Flyttefirma Fyn.

Nedenstående står lidt flere informationer omkring firmaet Flyttefirma Danmark.

Flytteforretning på Fyn så er Flyttefirma Danmark svær at komme uden om

Flyttefirma Danmark er et professionelt og kvalitetsbevidst flyttefirma. Flyttefirmaet drives efter strenge kvalitetskrav, dette sker for at leve op til vores egne og ikke mindst vores kunders forventning til deres flytning. Flyttefirma Danmark tilbyder en bred vifte af ydelser til private, erhvervs- og offentlige kunder. For at kunne udføre disse ydelser på den mest professionelle måde, råder flyttefirmaet over en lang række af specialudstyr. Vi har møbellift, elektriske trappesækkevogne, speciel-udstyr for tunge løft, speciel emballage til indpakning, trailer samt en vognpark og materialer der klarer alle typer af opgaver. Så vi er klædt utrolig godt på, til at udfører alle typer af flytteopgaver, store som små.

Alle vores ansatte har erfaring indenfor branchen, nye folk får en grundig oplæring i teknikker som er meget vigtige for, at kunne udføre en flytning på en professionel og sikker måde.

Flyttefirma Danmark forsøger hele tiden, at højne og sætte nye standarder i flyttebranchen indenfor flytning og opbevaring. Dette kommer blandt andet til udtryk med vores nye koncept ”Furnutire Protection”, hvor man kan bestille en ekstra beskyttelse af indbo. Vi er ikke bange for at kalde os for nr. 1 i Danmark indenfor emballage og indpakning af indbo.

Flyttefirma Danmark er helt sikkert et valg, du ikke vil fortryde.

Klik her og få et overblik over hele Flyttefirma Danmarks produkt portefølje

Få et gratis online flyttetilbud indenfor 24 timer

Her på siden kan De som kunde bestille et gratis og uforpligtende tilbud. Vi garanterer så, at vender tilbage indenfor 24 timer. Vi har tilpasset vort tilbudssystem, så man hurtigt og enkelt kan afsende en forespørgsel. På grund af vor store erfaring i flyttebranchen, kender vi vigtigheden i, at få så mange brugbare informationer som muligt. Der vil derfor i vore online tilbud være nogle valgmuligheder, det er dog meget vigtigt, at de bliver udfyldt så brugbart som muligt. Så ved vi nemlig, hvad det er vi kommer ud til, og kan give dig den bedste og billigste pris. Har man en speciel flytteopgave så er der mulighed for at vedhæfte specifikke billeder af opgave i vores flytteforespørgsel.

Vor kundeservice sidder klar til at hjælpe dig, så send blot en forespørgsel af sted i dag. Vi ser frem til at høre fra dig.

Klik her og hent et gratis og uforpligtende tilbud fra Flyttefirma Danmark

Få den billigste og mest professionelle opbevaring på hele Fyn i Flyttefirma Danmarks lagerhotel

Flyttefirma Danmark råder over mere end 3000 m2 lagerplads. Vores lagerhaller er fugt/varme styret, ydermere er vores haller indhegnet, så sikkerheden er i top. Flyttefirma Danmark har  fået speciel designet containere fremstillet til møbel opbevaring. Derudover har vi speciel designet containere til arkiv opbevaring, samt palle-reoler til opbevaring af paller. Når det er Flyttefirma Danmark der står for indpakningen i vore containere, bliver alt forsvarligt indpakket i flyttetæpper, bølgepap samt film. Vi mener derfor, at jeres indbo står lige så godt hos os, som det gør hjemme i jeres egen stue.

Vi tilbyder udlån af gratis trailer, til de kunder der selv ønsker, at indlevere deres bohave på vort lager. Disse trailere er cargo trailere og man skal fremvise trailer-kørekort.

Flyttefirma Danmark tilbyder første måneds opbevaring gratis. Vi ønsker at være de billigste i Assens, ja i hele Danmark, derfor tilbyder vi prisgaranti på vores container opbevaring. Skal De have en helt hus eller bare et enkelt møbel opbevaret, så er Flyttefirma Danmark den rigtige samarbejdspartner.

Læs mere om opbevaring og pris garanti her

Flytning på Fyn → Spar helt op til 60 % på flytningen

Gør din flytning til en positiv oplevelse, flyt effektivt og spar mange penge. Vi er et flyttefirma, der har stor erfaring og en høj ekspertise indenfor branchen. Flyttefirma Danmark er en stærk spiller i flyttebranchen, og vi prøver hele tiden at være forudseende og optimere vores effektivitet. Alle vore flytte-biler udstyret med et såkaldt flytte-kit. Dette flytte-kit indeholder trappesækkevogn, flytteseler, møbelhund og en speciel fremstillet rampe til vor flyttelift hvilket medfører vi kan gå direkte ind i bilen. Vi har altid værktøj med i bilen og løser hurtigt uforudsete problemer f.eks. hvis en lampe pludselig skal tages ned. Vi kommer derfor aldrig ud til en opgave uden at være ordentlig klædt på, dette resulterer selvfølgelig i en hurtig og meget effektiv flytning. Vores flyttefolk er oplærte og kompetente til at løse eventuelle komplikationer, der pludselig kan opstå.

Denne effektivitet kan udspejle sig i, at Flyttefirma Danmark udfører opgaver på en kortere tid end vores konkurrenter. Flyttefirma Danmark har ved flere lejligheder været væsentlig hurtigere end nogle af vores konkurrenter. Dette er noget, man som kunde kan mærke, og man ser det på bundlinjen. Dette gør Flyttefirma Danmark til et billigere og mere effektivt Flyttefirma i forhold til andre flyttefirmaer i branchen..

Gratis Flyttekasser samt salg af professionel emballage, når I flytter med Flyttefirma Danmark

Hos Flyttefirma Danmark tilbyder vi gratis leje af kvalitets flyttekasser. Flyttekasserne er produceret med firmaets logo og fremstillet i en meget høj kvalitet. Flyttekasserne er hæftet sammen og ikke limet sammen, flyttekasserne er derved væsentlig mere robuste og yder en meget større sikkerhed for kassens indhold. Flyttekassens høje kvalitet giver en ekstra beskyttelse af Jeres indbo, dette medfører at bunden ikke ”pludselig” ryger ud af flyttekassen, hvilket en flyttekasse af en ringere kvalitet kan medfører.

Når vi tager en flytning ind, så kører vi med en fast politik omkring antallet af flyttekasser som bringes ud, her låner vi hellere fem flyttekasser for meget ud end fem for lidt, dette betyder, at alt indbo kommer i flyttekasser og man står heller ikke til sidst og mangler et par stykker. Vi bringer flyttekasserne helt op til din hoveddør uanset etage og afhenter ligeledes flyttekasserne igen, herved slipper du for en tur i byggemarked, slæbet hjem og du får tilmed en flyttekasse i en meget bedre kvalitet.

Flyttefirma Danmark råder over flyttekasser i flere prisniveauer samt forskellige kvaliteter, dog er det altid flyttekasserne i den bedste kvalitet der bliver brugt til Flyttefirma Danmarks egne flytninger.

Vi sælger også vores flyttekasser og vores prisniveau i forhold til kvaliteten er så lavt, at flere kommer igen og igen for at gøre et køb, dette er der flere af vores kollegaer i branchen som har fundet ud af. Vi har fået rigtig gode aftaler i hus med vores leverandører og vi fører da også et af Danmarks største udvalg af emballage til beskyttelse af indbo, så udover forskellige typer af flyttekasser så indeholder vores produkt portefølje også et stort udvalg af speciel emballage. Her tilbyder vi blandt andet specielkasser til malerier og fladskærme, garderobekasser med bøjlestang til tøj, bobleplast, skumfolie, strækfilm, bølgepap, tape, flyttetæpper, aviskardus, silkekardus samt specielt designet møbelposer.

Så uanset hvad I ønsker indenfor flyttekasser og emballage så har Flyttefirma Danmark det.

Få mere info vedr. flyttekasser her