Søg
Close this search box.

Flyttefirma Danmark

Flyttekasser

Information vedr. Flyttekasser

Flyttekasser samt professionel emballage, når I flytter med Flyttefirma Danmark.

Alle kunder der flytter med Flyttefirma Danmark tilbydes leje af kvalitets flyttekasser næsten gratis. Flyttekasserne er produceret med firmaets logo og fremstillet i en meget høj kvalitet. Flyttekasserne er hæftet sammen og ikke limet sammen, dette betyder at flyttekasserne er væsentlig mere robuste og yder en meget større sikkerhed for kassens indhold.

Når man låner Flyttefirma Danmarks flyttekasser er der nogle regler man skal følge. Disse regler er lavet da der er andre kunder som efterfølgende skal låne flyttekasserne.

Vi ved at hvis man behandler flyttekasserne med omtanke så kan de holde til mange flytninger fremover, omvendt så kan en forkert behandling af flyttekasserne medfører, at de kun kan holde til enkelte flytninger.

Vi har flyttekasser i flere prisniveauer og i forskellige kvaliteter, dog er det altid flyttekasserne i den bedste kvalitet der bliver brugt til Flyttefirma Danmarks egne flytninger.

Flyttefirma Danmarks regler ved udlån af flyttekasser:

Flyttekasserne opbevares indendørs og må ikke udsættes for fugt.

Der må ikke skrives på flyttekasserne medmindre de er købt, brug derimod labels der påsættes afmærkningerne for enden af flyttekasserne. Labels kan købes hos Flyttefirma Danmark.

Pak hellere indbo ned i to flyttekasser, frem for en der ikke kan løftes, fyttekasserne får en længere levetid og flyttefolkenes hverdag bliver lettet.

Flyttekasserne må max have en vægt på 15-20 kilo.

Ønsker man inden eller efter flytning at beholde enkelte eller alle flyttekasser, så er dette muligt da købssum og depositum er ens.

Har man ikke en aftale med Flyttefirma Danmark så skal flyttekasserne leveres tilbage indenfor 4 uger, ellers anser man sit depositum som tabt.

Information vedrørende levering og afhentning af flyttekasser.

Hos Flyttefirma Danmark leverer og afhenter vi flyttekasser. Vi bringer flyttekasserne helt op til din hoveddør uanset etage og afhenter ligeledes flyttekasserne igen. For levering og afhentning pålægges et mindre gebyr, I er selvfølgelig også velkommen til selv at afhente kasserne ved vores hovedkontor.

Priser vedrørende flyttekasser:

Levering: 300 kr. for levering af op til 50 stk. flyttekasser.

Levering: 350 kr. for levering af 51 stk. flyttekasser op til 100 stk. flyttekasser.

Levering: Levering af over 100 stk. flyttekasser aftales individuelt. 

Afhentning: Her er samme regler gældende som ovenstående.

Depositum pr. flyttekasse: 35 kr. Ved aflevering/afhentning returneres 30. kr. pr. flyttekasse.

Vores prisniveau er så lavt, at flere af vores kollegaer i branchen køber vores kvalitets produkter. Vi har et af Danmarks største udvalg af emballage til beskyttelse af indbo, så udover forskellige typer af flyttekasser så indeholder vores produkt portefølje også et stort udvalg af speciel emballage. Her tilbyder vi blandt andet specielkasser til malerier og fladskærme, garderobekasser med bøjlestang til tøj, bobleplast, skumfolie, strækfilm, bølgepap, tape, flyttetæpper, aviskardus, silkekardus samt specielt designet møbelposer.