Søg
Close this search box.

Flyttefirma Danmark

Forsikringer

Stor sikkerhed

Flyttefirma Danmark er total forsikret, dette betyder at både flyttegods, biler og flyttemandskab er fuldt forsikret. Flyttefirma Danmark har tegnet en erhvervsforsikring der sikrer dem som kunde efter de gældende regler.

Den allerbedste forsikring

Skulle uheldet opstå så er dine varer naturligvis forsikret igennem Flyttefirma Danmark’s forsikringer. Dog mener vi helt sikkert, at den bedste forsikring man som kunde kan opnå er vores medarbejdere samt vores erfaring indenfor transport og flyttebranchen. Vi ved hvad vi gør og dette er vores speciale.

Pas på!

Det er i Danmark ikke lovpligtigt for flyttefirmaer at forsikre for opståede skader. Det er derfor utroligt vigtigt at man vælger et firma der giver kunden den største sikkerhed og sikrer kunden med en total forsikring. Hos Flyttefirma Danmark er det sjældent at vi gør brug af vores forsikringer, dog vælger vi alligevel at tegne ekstra forsikringer, så er vi dækket hvis uheldet skulle være ude.

Forsikrings rammer

All-risk forsikring

Flyttefirma Danmark lever op til en standard med høj faglig kompetence, dette kommer til udtryk i alle former af vores service. Ikke desto mindre kan der ske uheld, og det er vigtigt for Dem at være forsikret mod dette ved enhver flytning. Hvis De ønsker en forsikring, der dækker ved eventuel bortkomst eller skade, som Flyttefirma Danmark ikke er ansvarlig for, eller forsikring af særligt værdifuldt indbo, kan en sådan tegnes af Flyttefirma Danmark.

Præmien fastsættes i forhold til flyttegodsets angivne værdi.