Pakkevejledning/Pakkeliste

I forbindelse med Deres egen pakning og klargøring af bohavet inden påbegyndelse af Deres flytning, følger hermed nogle gode råd.

 • Flyttekassen skal samles korrekt.
 • Brug så vidt muligt altid Flyttefirma Danmarks flyttekasser, de er i en meget højere kvalitet end f.eks. flyttekasser der er købt i et byggemarked.
 • Husk at få flyttemærkater til dine flyttekasser, dette gør flytningen lettere og man får vished om indholdet i flyttekassen.
 • Alle ejendele pakkes i flyttekasser, når blot disse kan lukkes. Der skal dog ikke pakkes mere end 25 kg i hver karton.
 • Pak hellere i 2 flyttekasser end i 1, som ikke kan løftes.
 • Alle planter sættes i flyttekasser. Hvis der skulle være enkelte kasser med planter, som ikke lukkes, accepteres dette. Transport af planter sker dog på eget ansvar.
 • Ting, som er brandfarlige, eksplosive, giftige, ætsende eller lign. må ikke medtages.
 • Kolonialvarer, rengøringsmidler m.m., som ikke falder ind under ovennævnte kategori pakkes i kraftige plastposer inden de pakkes i kartonen.
 • Såfremt ikke andet er aftalt, beder vi Dem venligst demontere alle møbler, hvor dette kræves. De bedes ligeledes afmontere elektriske artikler og nedtage gardiner/persienner m.m.Husk at komme skruer/beslag fra demonterede møbler i en æske, så de hurtigt kan findes igen.
 • Husk at låse og indsamle alle nøgler fra skabe, etc.
 • Husk at afrime, rense og tørre køleskabe, frysere, etc., samt sørge for en forsvarlig transport af dybfrosne varer.
 • Transportsikring til vaskemaskiner skal påsættes inden flytning.

Her følger nogle mere professionelle råd til indpakning og nedpakning af indbo

Er flytningen ikke bestilt med nedpakning så opfordrer vi på det kraftigste at man følger disse råd.

 1. Ved nedpakning af glas bruges silkepapir (40x60 cm), for at få den optimale beskyttelse så ruller man løst fra hjørne til hjørne.
 2. Ved nedpakning af glas så fyld aldrig flyttekassen helt op med glas. Max 3/4, pak eventuelt tallerkner i bunden af flyttekassen.
 3. Tallerkener, fade m.m. pakkes i flyttekasser med både silkepapir i bunden af flyttekassen og rundt om effekterne. Til større fade bruges silkepapir (60x80 cm).
 4. Pak skarpe og spidse genstande ind i silkepapir, disse må gerne bundets sammen.
 5. Større vaser, antikviteter samt andet skrøbeligt indbo pakkes ind i bobleplast og lukkes med tape.
 6. Stole, lænestole, madrasser med en høj værdi pakkes ind i strækfolie.
 7. Eksklusive skabe, reoler, skænk og mere pakkes ind i strækfilm eller bobleplast.
 8. Eksklusive spiseborde, sofaborde, skriveborde tæppeemballeres på overfladen og lukkes med strækfilm.
 9. Når De pakker bøger, sæt da et lag opretstående bøger i bunden og læg derefter f.eks. puder eller lignende i toppen. Flyttekassen skal så vidt muligt pakkes helt op til kanten, da vi dermed undgår, at kassen synker sammen under transporten.
 10. Er der skabe som ikke kan låses, så lukkes disse med strækfilm på håndruller, dette modvirker at lågerne ikke springer op og strækfilmen sætter ikke mærker på indboet.
 11. Har man tøj på bøjler som man ikke ønsker bliver krøllet, så anbefaler vi at man bestiller/køber garderobe-kasser.

 Sidst men ikke mindst så opfordrer vi kunder til at have vand, kaffe eller sodavand klar til flyttefolkene. De arbejder mere effektivt og bliver ikke trætte. Dette er kun en opfordring og ikke et krav.

Vore anvisninger er naturligvis generelle, men erfaringer viser, at såfremt de følger ovenstående, minimeres de gener, der kan opstå ved at flytte til en ny bolig.

 • footer

Quick Links:
Flytte