Vi har hos Flyttefirma Danmark ofte interne flytteopgaver i viksomheder samt store domiciler. Vores interne flytteservice er meget efterspurgt og vi leverer altid et stærkt og konkurrence dygtigt produkt.

Det sker i alle virksomheder, at medarbejderne skal flytte rundt på Deres arbejdspladser. Der kan her være tale om flytning af en enkelt arbejdsplads, eller hele afdelingen skal flyttes til en anden etage. Det kan også være at arkivskabene eller et pengeskab skal flyttes.

Så uanset opgaven så stiller Flyttefirma Danmark med de antal flyttefolk der skal bruges til opgaven, her flytter vi så tingene hurtigt og sikkert til det nye sted.

Bestil et gratis og uforpligtende tilbud hos Flyttefirma Danmark her

Flyt jeres interne flytning på en timepris

Flere og flere af vores kunder vælger at få flyttet internt i virksomheden på vores timepris. Her betaler man for de antal timer der bliver brugt og ikke mere. Flyttefirma Danmark har meget strenge kvalitetskrav samt en meget høj service, og da Flyttefirma Danmarks timepris er blandt de mindste i branchen, så kan det være en meget lukrativ måde at få flytet sin virksomhed på.

Klik her for timepriser for intern flytning

Flyt effektivt det er billigt

Når man vælger os til opgaven, så vælger man et effiktivt firma der kan tilbyde alt det professionelle udstyr der medvirker til en gnidningsfri flytning. Et andet positivt parametre er prisen, ved hjælp af disse hjælpemidler er det muligt at udfører flytningen på en meget hurtigere tid. Dette er i sidste ende noget I som virksomhed kan se på jeres bundlinje.

Af professionelt udstyr som bruges til interne flytninger kan blandt andet nævnes, skrivebords trolley, møbelhunde, elektriske trappesækkevogne, møbellift, etc.

Vi glæder os til at høre fra jer.