Søg
Close this search box.

International flytning

Vi gør det nemt at flytte til eller fra Danmark

Står du og skal flytte til udlandet eller skal du flytte hjem til DK efter en tur i udlandet, så vil du hurtigt finde ud af at Flyttefirma Danmark er en seriøs partner og har en stor ekspertise i at varetage sådanne flytninger. Vi hjæper dig trygt og sikkert med at flytte hele dit indbo fra et land til et andet.

Derudover er det Flyttefirma Danmarks overbevisning, at vi prismæssigt er en af de billigste spillere indenfor kvalitetsflyttefirmaer, og da en flytning til udlandet hurtigt kan blive en omkostelig affære, vil et gratis tilbud fra Flyttefirma Danmark helt sikkert være en god løsning.

En international flytning skal planlægges anderledes og skiller sig klart ud fra en almindelig flytning. Der er selvfølgelig tale om en større afstand, parkeringstilladelser, vejskatter, toldpapirer og sprogbarrierer. Derudover skal man have forsikringerne i orden da der er andre regler udenfor Danmarks grænse. Alt dette har Flyttefirma Danmark styr på og vi har opbygget en erfaring der gør, at I som kunde trygt kan bestille en international hos os.

Vi kører også med mindre volume af indbo til udlandet, her vil proceduren ofte være at vi afhenter indbo og opmagasinerer det på vores lager indtil vi har en tur til det pågældende sted.

Bestil et gratis og uforpligtende tilbud hos Flyttefirma Danmark

Ved mere omfattende internationale flytninger vil det være nødvendigt med en besigtigelse af indbo. Brug dog vores flytteforespørgsel og vi vil tage kontakt hvis vi mangler mere information. Vi skal understrege at udarbejdelse af flyttetilbud samt besigtigelse naturligvis er gratis.

Da en international flytning kræver en del mere planlægning, så vil man som kunde blive tilknyttet en fast konsulent, vi fastholder en tæt dialog under hele forløbet, dette giver en større tryghed får dig og din familie.

En international flytning er forbundet med en masse papirer og formularer, derudover er der altid en masse andre opgaver der skal klares, såsom job, skole, arbejde og afrejse. Hos Flyttefirma Danmark ønsker vi, at give Dem sikkerhed for en god service og en gnidningsfri flytning. Dette bevirker, at De kan koncentrere dem og tage vare om “alt det andet”.

Ved internationale flytninger er det altid vores veluddannede og erfarne flyttefolk der sikkert bringer indbo fra A til B.

Ved flytninger internationalt tilrådes det kraftigt at lade sagkyndige flyttefolk pakke kostbare og skrøbelige ting ind. Det samme gælder også for demontering af store møbler. Hermed mindskes risikoen for skade betydeligt. Man kan naturligvis vælge at gøre dette selv og derved spare på flytteomkostningerne. Ved nedpakning af indbo har Flyttefirma Danmark et af de største udvalg af speciel emballage. Normal møbelbeskyttelse vil være, bølgepap, film, bobleplast samt speciel emballage som vi medbringer.

Flyttefirma Danmark har stor erfaring i internationale flytninger, og uanset hvor De vælger at flytte hen, vil vi som regel altid være på hjemmebane. Alene indenfor de sidste måneder har vi været i lande såsom Frankrig, Spanien, Grækenland, Tyskland, Irland, England, Sverige og Norge.

Ønsker De at flytte til destinationer udenfor Europa klarer vi selvfølgelig også dette, se vores menu oversøiske flytninger.

Opbevaring af indbo

Skal man udstationeres i en kortere eller længere periode, eller ved man at udlandsopholdet kun er for en periode. Så står Flyttefirma Danmark gerne for at opbevare jeres indbo på en forsvarlig og sikker måde.

Øvrig info

Nedenstående kan I få et større indblik i det specifikke land I flytter til og se Flyttefirma Danmarks spidskompetencer i det enkelte land.