Søg
Close this search box.

Kopimaskineflytning

Hos Flytte Firma Danmark er vi eksperter i flytning af kopimaskiner. Vi flytter for både private og virksomheder Vi har erfarne flyttefolk ansat, disse har opbygget en høj erfaring gennem årene, dette gør, at de ser på opgaverne med stor seriøsitet. Flytning af kopimaskiner kræver omtanke, masser af erfaring, god teknik og specielt værktøj.

Alle disse kompetencer er Flyttefirma Danmark i besiddelse af.

Gratis tilbud

Ønsker I at få et uforpligtende tilbud så er der flere muligheder, vores konsulenter kommer gerne ud og giver et gratis tilbud på flytteopgaven, I er selvfølgelig også velkommen til at udfylde vores formular i menuen til højre, vi vil herefter vende tilbage med en pris indenfor 24 timer eller I kan ringe til os på tlf. 42 75 75 75.

Elektrisk trappesækkevogn som tager op til 330 kg kan gøre jeres flytning op til 40 % billigere

Flyttefirma Danmark er blandt få firmaer i Danmark som har en sådan trappesækkevogn der kan løfte 330 kg op af trapper. Dette betyder, at man som kunde til nogle opgaver, når den elektriske trappesækkevogn er med, kan nøjes med 1 flyttemand. Dette betyder selvfølgelig også en stor besparelse for dig som kunde.

Stort udvalg af professionelt flyttemateriel til tung flytning

Som tidligere beskrevet så skal man som flyttefirma være i besiddelse af specielt flytteudstyr, for at kunne udføre en gnidningsfri flytning uden skader og komplikationer. Nedenstående er et lille udpluk af det udstyr vi har med ud på flytteopgaver, hvor der skal løftes ekstra tungt. Dette giver dig som kunde en tryghed forud for flytteopgaven.

  • Specielt konstrueret møbelhunde. “Kan klare en vægt på op til 800 kg”·
  • Juster og styrbar maskine skøjter. “Kan klare en vægt på op til 12 Tons”
  • Løftestænger. “Kan klare en vægt på op til 3 Tons”
  • Elektrisk trappesækkevogn. “Kan klare en vægt op til 330 kg”
  • Specielt konstrueret møbel/maskinlift. “klarer en vægt på op til 5 Tons”
  • Specielt konstrueret beskyttelses overtræk til klaver, flygel og piano.
  • Specielt konstrueret beskyttelsesgulv i Polyethylene. “Beskytter gulv/underlag til løft op til 2800 kg”