Søg
Close this search box.

Maskinflytning

Hos Flytte Firma Danmark har vi en lang erfaring i at flytte maskiner. Vi har erfarne flyttefolk ansat, disse har opbygget en høj erfaring gennem årene, dette gør, at de ser på opgaverne med stor seriøsitet. Flytning af maskiner kræver meget ofte omtanke, masser af erfaring, god teknik og specielt værktøj samt udstyr.

Alle disse kompetencer er Flyttefirma Danmark i besiddelse af.

Gratis tilbud

Ønsker I at få et uforpligtende tilbud så er der flere muligheder, vores konsulenter kommer gerne ud og giver et gratis tilbud på flytteopgaven, I er selvfølgelig også velkommen til at udfylde vores formular i menuen til højre, vi vil herefter vende tilbage med en pris indenfor 24 timer eller I kan ringe til os på tlf. 42 75 75 75. Når I henvender Jer vedr. flytning af en eller flere maskiner, så er det altid en god ide, at oplyse mål samt vægt af maskinen. Det er også muligt at vedhæfte et billede i vores forespørgsel, derved er det lettere for os at give en nøjagtig pris af flytningen.

Ingen skrammer på gulvet når I bruger Flyttefirma Danmark

Flyttefirma Danmark er i besiddelse af et specielt konstrueret beskyttelsesunderlag i Polyethylene. Dette underlag beskytter gulvet mod løft helt op til 2800 kg, derved risikerer man ikke, at ens gulv får ridser eller skrammer. Flyttefirma Danmark er altid på forkant med produkter og udstyr der kan mindske gener efter en flytning, dette er også gældende i dette tilfælde.

Flyttefirma Danmark er eneforhandler i Danmark af flytteudstyr fra BIL Group

Når man vælger et firma der skal udfører en mere avanceret flytteopgave indenfor flytning af tungt indbo, så er det utroligt vigtigt at man vælger et firma der virkelig også kan magte opgaven. For at man kan behandle indboet ordentligt er det af yderste vigtighed at man også har det rigtige udstyr. Flyttefirma Danmark er eneforhandler af BIL Groups produkter indenfor materialehåndtering og løft, du kan derfor være helt sikker på, at vi har de rigtige hjælpemidler med ud til en given opgave.

Krantransport

Er det meget tunge ting som skal flyttes eller er der vanskelige adgangsforhold så løser vi problemerne hurtigt og let med kranvogne. Dette er selvfølgelig noget der skal afgøres inden opgaven påbegyndes.

Stort udvalg af professionelt flyttemateriel til tung flytning

Som tidligere beskrevet så skal man som flyttefirma være i besiddelse af specielt flytteudstyr, for at kunne udføre en gnidningsfri flytning uden skader og komplikationer. Nedenstående er et lille udpluk af det udstyr vi har med ud på flytteopgaver, hvor der skal løftes ekstra tungt. Dette giver dig som kunde en tryghed forud for flytteopgaven.

  • Specielt konstrueret møbelhunde. “Kan klare en vægt på op til 800 kg”·
  • Juster og styrbar maskine skøjter. “Kan klare en vægt på op til 12 Tons”
  • Løftestænger. “Kan klare en vægt på op til 3 Tons”
  • Elektrisk trappesækkevogn. “Kan klare en vægt op til 330 kg”
  • Specielt konstrueret møbel/maskinlift. “klarer en vægt på op til 5 Tons”
  • Specielt konstrueret beskyttelses overtræk til klaver og piano.
  • Specielt konstrueret beskyttelsesgulv i Polyethylene. “Beskytter gulv/underlag til løft op til 2800 kg”