Søg
Close this search box.

Miljøpolitik

Vi tænker grønt...

Flyttefirma Danmark prioriterer arbejdsmiljø og miljøpolitik meget højt

De vigtigste mål for miljøpolitikken er at reducere miljøbelastningen ved vore aktiviteter samt sikre minimal skade på miljøet.

For at opnå og opfylde disse mål har Flyttefirma Danmark en række krav og tiltag der bevirker, at vi kan drive den mest miljø rigtige flytning og udfører den mest miljørigtige flytning.

cover miljo

 

Nedenstående ses en række punkter der danner grundlag for miljøpolitikken hos Flyttefirma Danmark

  • Alle gældende love og regler vedrørende sikkerhed og miljø efterleves
  • Kommunikative instrumenter til at motivere, informere og uddanne medarbejdere til at arbejde i overensstemmelse med miljøpolitikken
  • Dette website er et co2-neotralt website
  • Alt papir i firmaregi er svanemærket
  • Kører med miljørigtige lastbiler

Vi ved hvor vigtigt et sundt arbejdsmiljø er, flyttefolk har et hårdt fysisk krævende arbejde, dette kan være meget belastende for ryg og knæ. Vores flyttefolk er uddannet og giver en god flytteservice overfor vores kunder dag efter dag.

Vi arbejder bevidst at fremme vores medarbejderes sikkerhed og sundhed, så de kan være velfungerende og give den gode service i vort firma mange år frem. Dette sker bl.a. ved at vi benytter os af flyttelift, elektriske trappesækkevogne, bæreseler samt meget andet flytteudstyr, som bruges til specielle flytteopgaver.

Alle vores flyttemænd gennemgår løbende uddannelse og oplæring i forhold til håndtering af tunge løft, indpakning af møbler med speciel emballage, brug af specielt udstyr, dette kombineres med daglig vejledning.

Hensyn til sikkerhed, sundhed og miljø indgår i alle firmaets beslutninger og indgår i ledelsens fastlæggelse af mål, strategier og planer.

Flyt grønt brug Flyttefirma Danmark