Søg
Close this search box.

Nedpakning og Udpakning

Vi beskytter dine ejendele på bedste vis...

Slip for alt besværet og book en professionel nedpakning

Hos Flyttefirma Danmark kommer kundens indbo i første række, derfor er indpakning og beskyttelse af ejendele noget af det, Flyttefirma Danmark vægter utroligt højt. Vi er heller ikke her, bange for at sige at vi hører til blandt de allerbedste firmaer der er indenfor branchen.

Vi ved hvor glad man kan være for inventar/indbo som har haft betydning i mange år, samt indbo som man har arvet eller designermøbler som man ønsker at give en ekstra tryghed.
Vi har som first mover indenfor nedpakning udviklet et system, hvor De som kunde får mulighed for at vælge lige den løsning der passer Deres indbo. Vi har blandt andet et katalog med de løsninger/produkter, som man som kunde kan vælge imellem, og kunden er velkommen til at rekvirerer en speciel brochure vedr. indpakning. Vi er nok et af de flyttefirmaer i Skandinavien, der har det største udbud af løsninger til beskyttelse af Jeres indbo/møbler.

Vælger man Flyttefirma Danmark til nedpakning, så får man en meget professionel partner. Vi har silkepapir til porcelæn, bobleplast samt bølgepap til skrøbeligt gods, flyttekasser i absolut bedste kvalitet samt garderobe-kasser til tøj. Derudover har vi en masse forskellige beskyttelses midler, disse bruges specifikt til bestemt indbo og møbler. Dette kan være specielt konstrueret covers til sofaer, lænestole og borde, eller det kan være beskyttelse til flasker, glas eller figurer.

Så uanset hvad der skal nedpakkes så er Jeres indbo i sikre hænder.

nedpakning

Furniture Protection en total beskyttelse af dine møbler

Vores nye koncept “furniture protection” består i, at man har mulighed for, at bestille en ekstra beskyttelse af indbo. Vi har fået fremstillet nogle specielle møbelbetræk, som giver en unik beskyttelse af f.eks., stole, lænestole, sofaer, etc. Disse møbelbetræk er alle fremstillet i en meget kraftig og meget slidstærk nylon udvendigt samt et blødt polstre indvendigt. Dette giver en totalbeskyttelse imod smuds, ridser, buler samt regn og sne.

Så har man et designer møbel eller et andet møbel der har en stor betydning og man ønsker en ekstra tryghed, så oplyser man dette og vi vil tage disse specielt produceret møbelbetræk med.

Total beskyttelse af klaver og flygel

Flyttefirma Danmark har specielt produceret betræk til klaver og flygel flytninger. Disse betræk bruges til alle flytninger af disse og yder en maksimal beskyttelse.

Avispapir bruges ikke hos Flyttefirma Danmark

Hos Flyttefirma Danmark har vi bandlyst avispapir, flere traditionelle flyttefirmaer bruger dette til indpakning. Vi bruger derimod kun silkekardus og karduspapir, som ikke smitter af og ikke sætter mærker på folks ejendele. Dette betyder også, at man kan sætte sine ejendele direkte på plads og slipper for at bruge tid på opvask/afvaskning af disse.

Altid totalt forsikret med en nedpakning af Flyttefirma Danmark

Er det Flyttefirma Danmark der står for nedpakningen er man selvfølgelig altid fuldt forsikret, dette gælder også indholdet af flyttekasserne.