Søg
Close this search box.

Oversøisk flytning

Oversøisk flytning med Flyttefirma Danmark

Hos Flyttefirma Danmark tager vi af dig hele vejen igennem din oversøiske flytning fra begyndelsen til enden.

Oversøiske flytninger kræver ekspertise og et omfattende papirarbejde. Hvert enkelt land på oversøiske forsendelser har deres egne regler og procedurer. Håndtering af internationale, oversøiske flytninger kræver med andre ord et stort erfaringsgrundlag.

Vi fortæller dig alt, hvad du behøver at vide om “dør-til-dør” service via søfragt og luftfragt. Vi forklarer, hvor vigtigt det er at opbygge specielle kasser, at bruge specielle pakkemetoder, og at gøre brug af specielle læssekrav. Vi rådgiver om gældende toldkrav i det land, du skal flytte til, og forklarer dig grundigt om de forskellige muligheder for transport af mindre genstande såsom personlige effekter.

Flyttefirma Danmark skelner ved oversøiske transporter mellem to transportformer. Ved mindre forsendelser pakker vi godset i kundens hjem, og transporterer godset til vores eget pakkeri. Her gør vi brug af den emballage, der stilles krav om, og sørger for at godset køres til udskibningshavn, lufthavn mv., og videreforsendes til det oversøiske mål.

Ved større forsendelser pakkes flyttegodset direkte hos kunden i 20 eller 40-fods containere.

Flyttefirma Danmark ligger inde med specielt byggede eksportkasser i flere størrelser, samt alt beskyttelses materiale man bruger, derved er man som kunde sikker på at ens ejendele også kommer frem i et stykke.

Flyttefirma Danmark har på det seneste sendt kunder til blandt andet USA, Canada, Australien og Afrika.