Privatflytning

Hos Flyttefirma Danmark har vi stor erfaring med flytning af private. Vi ved, at det for mange er en ny og ukendt situation, med mange følelser og bekymringer involveret. Flyttefirma Danmark flytter inden for byområder, mellem landsdelene og til udlandet.

Vi har professionelle flyttefolk og det rigtige materiel, dette sikre, at De får en hurtig og gnidningsfri afvikling af Deres flytning. Hos Flyttefirma Danmark er jeres indbo i trygge hænder, og vi har et af Danmarks største udvalg af møbelbeskyttelse.

Ingen opgave er for stor og ingen for lille, vi flytter alt fra enkelt møbler og helt op til kæmpe villaer og gårde.

Derudover fører Flyttefirma Danmark en firmapolitik hvor vi giver kunden en høj kvalitet men til en billig pris, hvilket i øvrigt også kommer til udtryk i vores motto, "Alle skal have råd til en kvalitetsflytning". Så ønsker man kvalitet i sin flytteopgave så kan man roligt kontakte Flyttefirma Danmark. Selvom vores kvalitetskrav er strenge og vores service er høj, så kører vi med nogle af branchens mindste timepriser.

Bestil et gratis og uforpligtende tilbud hos Flyttefirma Danmark her

Gratis Flyttekasser samt professionel emballage, når I flytter med Flyttefirma Danmark.

Hos Flyttefirma Danmark tilbyder vi gratis leje af kvalitets flyttekasser.Flyttekasserne er produceret med firmaets logo og fremstillet i en meget høj kvalitet. Flyttekasserne er hæftet sammen og ikke limet sammen, dette betyder at flyttekasserne er væsentlig mere robuste og yder en meget større sikkerhed for kassens indhold. Flyttekassens høje kvalitet giver en ekstra beskyttelse af Jeres indbo, dette medfører også at bunden ikke "pludselig" ryger ud af flyttekassen, hvilket en flyttekasse af en ringere kvalitet kan medfører.

Ved vores flytninger låner vi hellere fem flyttekasser for meget ud end fem for lidt, dette betyder at alt indbo kommer i flyttekasser og man står heller ikke til sidst og mangler et par stykker. Vi leverer til hele Fyn og bringer flyttekasserne helt op til din hoveddør uanset etage og afhenter ligeledes flyttekasserne igen, derved slipper du for køre turen til byggemarkedet og slæbet hjem.

Vi har flyttekasser i flere prisniveauer og i forskellige kvaliteter, dog er det altid flyttekasserne i den bedste kvalitet der bliver brugt til Flyttefirma Danmarks egne flytninger.

Få mere information om vores flyttekasser her

 

cover privat

 

Få en høj kvalitet i din flytning, det betaler sig

Gør din flytning til en positiv oplevelse, flyt effektivt og spar mange penge.

Vi er et flyttefirma, der har stor erfaring indenfor branchen. Flyttefirma Danmark er en af sværvægterne indenfor flyttebranchen, og vi prøver hele tiden at være forudseende og optimere vores effektivitet. Derfor er alle vore flytte-biler udstyret med et såkaldt flytte-kit. Dette flytte-kit indeholder trappesækkevogn, flytteseler, møbelhund og rampe til vor flyttelift hvilket medfører vi kan gå direkte ind i bilen. Vi kommer derfor aldrig ud til en opgave uden at være ordentlig klædt på, dette resulterer i en hurtig og effektiv flytning.

Derudover er alle vores flyttefolk uddannede og kompetente til at løse eventuelle komplikationer, der kan opstå. Bruger man flyttefolk fra Flyttefirma Danmark kan man med rette sætte sine forventninger højt.

Vi glæder os til at høre fra Dem

iphone

på telefon (+45) 42 75 75 75

 

  • footer