Søg
Close this search box.

Tunge løft

Vi flytter blandt andet maskiner, Klaver, piano, Flygel, pengeskabe og kopimaskiner

Hos Flytte Firma Danmark er vi eksperter i flytning af tungt indbo. Vi udfører alle former for tunge løft, vi har erfarne flyttefolk ansat, disse har opbygget en høj erfaring gennem årene, dette gør, at de ser på opgaverne med stor seriøsitet. Flytning af tunge ting kræver omtanke, masser af erfaring, god teknik og specielt værktøj samt udstyr.

Alle disse kompetencer er Flyttefirma Danmark i besiddelse af.

Gratis tilbud

Ønsker I at få et uforpligtende tilbud så er der flere muligheder, vores konsulenter kommer gerne ud og giver et gratis tilbud på flytteopgaven, I er selvfølgelig også velkommen til at udfylde vores formular i menuen til højre, vi vil herefter vende tilbage med en pris indenfor 24 timer eller I kan ringe til os på tlf. 42 75 75 75

Flyttefirma Danmark er eneforhandler i Danmark af flytteudstyr fra Bil Group

Når man vælger et firma der skal udfører en mere avanceret flytteopgave indenfor flytning af tungt indbo, så er det utroligt vigtigt at man vælger et firma der virkelig også kan magte opgaven. For at man kan behandle indboet ordentligt er det af yderste vigtighed at man også har det rigtige udstyr. Flyttefirma Danmark er eneforhandler af BIL Groups produkter indenfor materialehåndtering og løft, du kan derfor være helt sikker på, at vi har de rigtige hjælpemidler med ud til en given opgave.

Krantransport

Er det meget tunge ting som skal flyttes eller er der vanskelige adgangsforhold så løser vi problemerne hurtigt og let med kranvogne.
Dette er selvfølgelig noget der skal afgøres inden opgaven påbegyndes.

Stort udvalg af professionelt flyttemateriel til tung flytning

Som tidligere beskrevet så skal man som flyttefirma være i besiddelse af specielt flytteudstyr, for at kunne udføre en gnidningsfri flytning uden skader og komplikationer. Nedenstående er et lille udpluk af det udstyr vi har med ud på flytteopgaver, hvor der skal løftes ekstra tungt. Dette giver dig som kunde en tryghed forud for flytteopgaven.

  • Specielt konstrueret møbelhunde. “Kan klare en vægt på op til 800 kg”·
  • Juster og styrbar maskine skøjter. “Kan klare en vægt på op til 12 Tons”
  • Løftestænger. “Kan klare en vægt på op til 3 Tons”
  • Elektrisk trappesækkevogn. “Kan klare en vægt op til 330 kg”
  • Specielt konstrueret møbel/maskinlift. “klarer en vægt på op til 5 Tons”
  • Specielt konstrueret beskyttelses overtræk til klaver og piano.
  • Specielt konstrueret beskyttelsesgulv i Polyethylene. “Beskytter gulv/underlag til løft op til 750 kg”